Fadiloglu Muhtarlarla Bulustu

Fadiloglu Muhtarlarla Bulustu

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ile Sehitkamil Ilçe Kaymakami Abdulkadir Duran, Sehitkamil ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlariyla bulustu. Toplantida mahalle sakinlerinin sikintilari ve istekleri dile getirildi.

Sehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (SKM) düzenlenen toplantiya; Sehitkamil Ilçe Kaymakami Abdulkadir Duran, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcilari Murat Özgüler, Serkan Özatici, Sehitkamil Kaymakamligi Yazi Isleri Müdürü Tahir Karacaoglu, Sehitkamil Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Alper Efetürk, Sehitkamil Ilçe Emniyet Müdürü Ugur Tansak, Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Yagci, Sehitkamil Ilçe Saglik Müdürü Erol Karatas, kurum müdürleri, daire amirleri ve muhtarlar katildi.

"Bizim sahadaki gözümüz, kulagimiz, elimiz ayagimizsiniz"

Muhtarlara hitaben toplantinin açilis konusmasini yapan Sehitkamil Ilçe Kaymakami Abdulkadir Duran, “Biz bir aileyiz, bu ilçenin yönetimiyle ilgili olarak hep birlikte hareket eden ailenin fertleriyiz. Bütün bir vücut olarak Sehitkamil ilçesinin sorunlarini çözme adina çalisacagiz. Sizler bizim sahadaki gözümüz, kulagimiz, elimiz, ayagimizsiniz. Sayin Cumhurbaskanimizin da vurguladigi gibi biz de ayni sekilde vurguluyoruz. Sahada, mahallelerimizde sorun ve sikintilarin kamu kurum ve kuruluslarina iletilmesi noktasinda sizlere güveniyoruz. Belediyemizin hizmetlerine yönelik mevzulardan tutun da dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarina kadar, emniyet, asayis sikintilarindan tutun, din hizmetlerine kadar her türlü mevzuyu sizin gibi degerli muhtarlarimizdan ilk etapta gelip müdürlüklerimize, dairelerimize iletmenizden mutluluk duyariz. Bu konuda yalniz su hassasiyetimi belirtmek istiyorum. Istek ve temennilerinizi dile getirirken, nezaketi, tatli dilli, güler yüzü elden birakmamanizi sizlerden istirham ediyorum. Ben bu vesileyle toplantimizin ilçemize hayirli olmasini diliyor, katilimlarinizdan dolayi hepinize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

"Milletimize hizmet etmeye çalisiyoruz"

Ilçe genelinde yürütülen çalismalara iliskin açiklamada bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, sunlari söyledi:

“Öncelikle toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyorum. Bizler de Sehitkamil Belediyesi olarak, baskan yardimcilari arkadaslarimiz, yönetimimizle milletimize hizmet etmeye çalisiyoruz. Su anda sizlerin de bildigi üzere kirsal mahallerimizde kilitli parke tasi ile ilgili 68 noktadaki yapilacak islemle ilgili olarak iklim müsaade ettigi müddetçe çalismalarimizi devam ettirecegiz. O sözümüzü yerine getirmis olacagiz. Sehir merkezinde taziye evleriyle ilgili olarak son yaptigimiz Güvenevler Mahallesi’nde 4 tane, Pancarli Mahallesi’nde 1 tane, Kuzeysehir Mahallesi’nde 1 tane taziye evini hayata geçirdik. Yine Fistiklik Mahallesi’nde uzun süredir eczane ile ilgili talep vardi. Orada da yapmis oldugumuz ünite merkezinin ihalesini gerçeklestirdik, önümüzdeki günlerde faaliyete girecek. Su anda Üniversite Hastanesinin karsisinda 900 araçlik otoparkimizin insaat çalismalari devam ediyor. Bu, aslinda hepimizi ilgilendiren bir konu. Üniversite Hastanesine gittigimizde özellikle polikliniklerin orada otopark sorunu yasiyorduk. Yanina da ayni zamanda Çocuk Hastanesinin yapilmasi nedeniyle gelen insan sayisi da artti. Orada yaklasik 10 bin metrekarelik alan içerisine 900 araçlik otoparki önümüzdeki birkaç ay içerisinde hizmete girmis olacak. Sehirsel dönüsümde ise Karsiyaka’daki 3. etap çalismalarimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Allah’tan bir mani çikmazsa Subat ayi itibariyle 4. etabin ihalesine çikiyoruz. Orada anaokulu ihtiyaci vardi, bir hayirsever vatandasimiz tarafindan su an itibariyle anaokulunun da insaati basladi.

Yine orada santiyemiz kalkar kalmaz, park çalismamiz baslayacak. Ben, burada daha çok sizlerden gelen istek ve taleplerinizi dinlemek adina konusmami fazla uzatmak istemiyorum. Toplantimizin hayirli olmasini diliyorum.

Toplanti daha sonra soru cevap seklinde devam etti. Muhtarlarin mahallelerinde yasanan sikintilari ve talepleri dinleyen Kaymakam Duran ve Baskan Fadiloglu, sorunlarin giderilmesi adina ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile