Fadiloglu, Spor Muhabirleri Ve Yazarlari Ile Bulustu

Fadiloglu, Spor Muhabirleri Ve Yazarlari Ile Bulustu

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, spor muhabirleri ve yazarlarini, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde agirladi. Sportif tesislesme ve yürütülen faaliyetlerle ilgili sunum yaparak spor muhabirleri ve yazarlarini bilgilendiren Baskan Fadiloglu, sunumun ardindan basin mensuplarinin sorularini cevapladi.

Geçtigimiz günlerde yapimi tamamlanan ve hizmet vermeye baslayan M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen programa; Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Ermeydan, ASKF Gaziantep Baskani Abdülkadir Gözegir, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü Baskani Hüseyin Rahmi Açikkol ile Gaziantep’te görev yapan spor muhabirleri ve yazarlari katildi.

Program, 4. Geleneksel Futbol Kurtulus Kupasi çeyrek final maçinin izlenmesi ile basladi.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, daha sonra spor muhabirleri ve yazarlarina M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’ni gezdirdi. Gezi esnasinda kompleksin fiziki yapisi ve yürütülen faaliyetlerle ilgili basin mensuplarina bilgi veren Baskan Ridvan Fadiloglu, basin toplantisi öncesi Sehitkamil Belediye Spor Kulübü A Futbol Takimi sporculariyla bir araya geldi. Sehitkamil Belediyesi tarafindan yürütülen Özel Yetenek Sinavlari Hazirlik Kursu’ndan yararlanan kursiyerleri de ziyaret eden Baskan Fadiloglu ile basin mensuplari, kursiyerlerle kisa süreli sohbet ettiler. Program, basin toplantisi ile devam etti. Baskan Fadiloglu, sunum esliginde Sehitkamil Belediyesi tarafindan spor alaninda yürütülen çalismalari spor muhabirleri ve yazarlari ile paylasti.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, spor basinin temsilcilerine; spor alninda tesislesme, bransa özgü akademi çalismalari, yil boyunca farkli branslarda devam eden spor okullari, spor temali projeler, yarismaci sahnede sporcularinin bireysel ve takim bazinda elde ettigi ulusal ve uluslararasi düzeyde basarilar, saglikli yasam etkinlikleri ve her yil on binlerce sporcu ögrencinin katilimiyla gerçeklestirilen geleneksel spor organizasyonlariyla ilgili bilgiler verdi.

Gençlik ve spor alaninda yapmis olduklari tüm faaliyetleri büyük bir heyecanla planladiklarini ve titizlikle icra ettiklerini ifade eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, çocuklari, gençleri ve yetiskinleri amaca uygun, nitelikli, sürdürülebilir çalismalarla spor alanlarinda misafir etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Baskan Fadiloglu, spor faaliyetlerinin genis kitlelere duyurulmasinda emek veren tüm basin camiasina tesekkür etti.

“Biz, isin mutfak kismina talip olduk”

Türk Bayragini ve Istiklal Marsi’ni önceleyerek çalisma yaptiklarini vurgulayan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Tüm bireylerin daha saglikli, zinde ve mutlu bir yasam sürebilmelerini saglamak amaciyla sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Spor alaninda asil hedefimiz, ülkemizin adini uluslararasi platformda basariyla duyurmak, Istiklal Marsimizi okutmak ve bayragimizi göndere çektirmek. Elde edilen basarilar, sadece bizim çabamizla olmuyor. Burada büyük bir takim çalismasi var. Biz, isin mutfak kismina talip olduk. Göreve geldigimiz günden bu yana çok sayida bransta faaliyet göstermek yerine belirli branslarda nitelikli hizmet vermeyi ve basarili sporcular yetistirmeyi hedefledik. Allah, ömür verdigi müddetçe, tüm ekip arkadaslarimizla birlikte görevde kaldigimiz süre içerisinde, fiziki mekanlari yapmaya ve bu fiziki mekanlarin sürdürülebilirligini devam ettirmeye gayret edecegiz. Binayi yapip bitirebilirsin ama bu isleri yürütmek kolay bir is degil. Bu konuda Valimiz, Büyüksehir Belediye Baskanimiz, Kaymakamimiz, tüm federasyonlarimiz, Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile el ele vererek, Sehitkamil’in isminden öte, Türk Bayragini ve Istiklal Marsi’ni önceleyerek sekilde hareket ediyoruz. Ben, bizlere göstermis olduklari hassasiyet ve destekleri için tüm basin camiamiza tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Program, çekilen hatira fotografi sonrasi sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile