Fahri Gürses Etüt Kursu'nda Ücretsiz Tercih Hizmeti

Fahri Gürses Etüt Kursu'nda Ücretsiz Tercih Hizmeti

Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Egitim Kursu’nda 27 Temmuz’da baslayan ve 8 Agustos’ta sona erecek YKS tercih dönemi için uzman personeller esliginde ücretsiz rehberlik hizmeti verilmeye baslandi. Ögrenciler, kendilerine en uygun bölüm ve sehirleri uzmanlar esliginde belirleyip tercih edebiliyor.



Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in, “Her sorun egitimle asilir” vizyonuyla Alanya’ya kazandirdigi Fahri Gürses Etüt ve Destek Egitim Kursu’nda Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) giren ögrenciler için ücretsiz tercih merkezi kuruldu. Ilk kez geçtigimiz yil hayata geçirilen çalisma ögrenciler ve veliler tarafindan gördügü büyük ilginin ardindan bu yil da sürdürülüyor. Tüm ögrencilere açik olarak hizmet veren tercih merkezinde, ögrenciler alaninda uzman rehber ögretmenler esliginde tercihlerini gerçeklestirebiliyorlar.

“Tüm herkese açik ve ücretsiz hizmet veriyoruz”

Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Egitim Kursu Müdürü Nesrin Er, geçen yil oldugu gibi bu yil da YKS tercih sürecinde ögrencilere ücretsiz tercih danismanligi destegi verildigini belirtti.

Müdür Er, “Geçtigimiz yil Alanya Belediye Baskanimiz Adem Murat Yücel’in destek ve tesvikleriyle bu projeyi baslatmistik. O kadar büyük ilgi gördük bu yil da çalismamizi devam ettiriyoruz. Sadece kurs ögrencilerimize degil tüm ögrencilerimize açik ve tamamen ücretsiz. Uzman rehber ögretmenlerimizin esliginde ögrencilerimizin kendilerine uygun sehir, meslek ve egitim kollarinda tercihlerde bulunmalarini sagliyoruz” dedi.



Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Egitim Kursu Tercih Merkezi’nde tercihini gerçeklestiren ögrenciler eslik eden velileri, bu denli önemli bir çalismayi hayata geçirdigi için Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’e tesekkür ettiler. Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Egitim Kursu Tercih Merkezi, 27 Temmuz’da baslayip 8 Agustos’a kadar sürecek YKS tercih dönemi boyunca açik kalacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile