Fakıbaba'dan Özhaseki'ye Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Özhaseki, Fakıbaba ve Sözen'i Kayseri'de görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Konuklarına Kayseri hakkında bilgi veren Özhaseki, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi başta olmak üzere devam eden yatırımlar hakkında da konuklarını bilgilendirdi.

Fakıbaba ve Prof. Dr. Sözen ise Başkan Özhaseki'ye kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Başkan Özhaseki'nin yakın dostu olduğunu belirten Fakıbaba, Büyükşehir Belediyesi'nin önderliğinde Kayseri'de yaşanan pozitif gelişmişliğe dikkat çekerek, Özhaseki'yi başarılarından dolayı tebrik etti.

Fakıbaba, ziyaret sonrasında Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni gezerek yapılan yatırımları inceledi.

Erciyes Master Planı Projesi'nden çok etkilendiğini belirten Fakıbaba, ''Kayserililer bu proje ile gurur duyuyorlar ama ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gerçekten büyük bir mutluluk içerisindeyim. Çünkü buraya gelen turistler sadece Kayseri için değil, Türkiye için gelecek, Türkiye'yi tanıtacaklar'' diye konuştu.

Başkan Özhaseki ve Fakıbaba, Erciyes'teki incelemenin ardından, bir yangında evi yanarak kullanılamaz hale gelen Şimşek ailesini ziyaret etti.

Muhabir: Sercan Küçükşahin - Musa Özyürek

Yayıncı: Mustafa Yıldız
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile