Fakıbaba, Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti

Fakıbaba, Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası(SMMM) Başkanlığı’na yeniden seçilen Nihat TAŞ'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Karakoyun İş Merkezi’ndeki SMMM Odası’nın Toplantı Salonu ve Eğitim Salonu’nu Fakıbaba’ya gezdiren Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fakıbaba, Nihat Taşa’a başarılarının devamını dileyerek “Belediye olarak bizler sizlerin her zaman emrinizdeyiz. Bizim amacımız belediye olarak para kazanmak falan değil. Arsa üretiyoruz. Maşuk bölgesinde öyle yaptık” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Fakıbaba’yı SMMMO’da ağırlayan Nihat Taş’ın Yönetim Kurulu Üyesi “Artık Urfa mevcut trafiği kaldırmıyor. Divanyolu’nu trafiğe kapattınız neden sonra geri adım attınız. Başkanım Urfa insanı olarak değişime çok dirençliyiz. Bu direnci kırabilecek misiniz” diye sordu.

Fakıbaba, sorulan soruya “Bana kalsa eski Urfa’ya motosiklet bile sokmam. Sadece bisiklet bırakırım. Kesinlikle motosiklet de sokmam. Yani bu Büyükyola da. Bu troleybüsle bu trafik sorununu çözeriz” yanıtını verdi.

NİHAT TAŞ: BELEDİYE MUHTEŞEM ÇALIŞIYOR
SMMMO Başkanı Nihat Taş, seçimden sonra yeni göreve gelen arkadaşlarıyla birlikte Belediye Başkanı Fakıbaba’yı ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, “Bize hayırlı olsuna geldiler. Ziyaret esnasında Urfa’nın sorunlarını konuştuk. Bizler de çözüm önerilerinde bulunduk. En güncel olan 11 Nisan Meydanı ile ilgili görüşlerimizi Başkanımıza aktardık. Şehircilik anlamda yeni yapılaşmayla ilgili görüşlerimizi başkanımıza ilettik. Sorunların çözümünde bizimde küçük de olsa katkıda bulunmak istedik. Belediye muhteşem çalışıyor. Bizim bilmediğimiz çok projeleri var. Belki bizim dikkatimizden kaçıyor. İşte bu havuzlar, çocuklarımızın kanalarda boğulmaması açısından çok önemli. Yeni herkes görüyor. Tertemiz bir Urfa’mız var. Temizlik anlamında çok çok iyiyiz. Bence Urfa’mız için ödüller az bile” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile