Fakıbaba'yı Ziyaret Eden Güvenç, Birliktelik Çağrısı Yaptı

Fakıbaba'yı Ziyaret Eden Güvenç, Birliktelik Çağrısı Yaptı

AK Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti.


Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa ettikten sonra Başbakan Erdoğan tarafından Şanlıurfa AK Parti’den Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayı olarak gösterilen Celalettin Güvenç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret etti.

Fakıbaba ile bir süre sohbet eden Celalettin Güvenç, “Büyükşehir yasası kapsamında Şanlıurfa büyükşehir oldu. Başbakanımız ve Genel Merkezimiz büyükşehir belediye başkan adayı olarak bizi görevlendirdi. Bu kapsamda çalışmalara başladık. 10 yıl süreyle Şanlıurfa'ya özveriyle zor şartlarda hizmet eden Fakıbaba'ya teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah'a şükür daha önce bu şehirde yaşanan birçok kötü olaylara, kötü örneklere fırsat verilmedi. Çok seviyeli bir şekilde başkanımızla sarılarak, kucaklaşarak bir tanıtım toplantısı yaptık. Bu anlamda sayın başkanımızın gösterdiği olgunluktan dolayı şehir olarak müteşekkiriz. Bugün de İl Başkanımız ile beraber Sayın Başkanımıza ziyarete geldik. Bundan sonraki dönemde de biz Fakıbaba'nın tecrübelerinden, 10 yıllık birikimden istifade edeceğiz. Tecrübe çok kolay kazanılan bir şey değildir. Bazı şeyleri öğrenmek, yol almak, tecrübe kazanmak, vizyon kazanmak uzun uğraşlar sonunda elde edilir. Bu anlamda güzel bir birliktelik partimiz içinde yaşanıyor. Bu olgunluğu sağlayan il teşkilatımıza, vekillerimize, bakanımıza ve tabi ki mevcut belediye başkanımız Fakıbaba’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa’nın kısır çekişmelerle kaybedecek zamanının olmadığını anlatan Celalettin Güvenç, birlik ve beraberlik içerisinde, milletin emanetine sahip çıkarak hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.

ADAYIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM
Celalettin Güvenç'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ahmet Eşref Fakıbaba ise şöyle konuştu:
“Başkan adayımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Amacım 1 Nisan'a kadar samimi bir şekilde, hem büyükşehir belediye başkanımıza hem de yeni gelecek alt belediye başkanlarımıza sorunsuz mahalleler bırakmak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kazanan Urfa'mız ve partimiz olacaktır. Başkan adayımıza yürekten teşekkür ediyor başarılar diliyorum.”
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba’yı ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Kızıldemir ve Cemil Çadak ile Eyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün eşlik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile