Fakültede 150'Den Fazla Gül Diken Ögrenciler Hüsniye Hocalarini Unutmadi

Fakültede 150'Den Fazla Gül Diken Ögrenciler Hüsniye Hocalarini Unutmadi

Amasya Üniversitesi Egitim Fakültesi Fen Bilgisi Ögretmenligi 2. sinif ögrencileri "Fakültemizde Çiçekler Açiyor" etkinligi düzenledi. Ögrenciler ve akademisyenler tarafindan 150’den fazla gülü Milli Hâkimiyet Yerleskesi bahçesinde toprakla bulusturuldu. Geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Dr. Ögr. Üyesi Hüsniye Mayadagli’yi da unutmayan ögrenciler çok sevdikleri hocalarinin adina gül dikerek anisini yasatti.

Topluma Hizmet Uygulamalari dersi kapsamindaki etkinligi düzenleyen ögrenciler adina bir açiklama yapan Egitim Fakültesi Fen Bilgisi Ögretmenligi 2. sinif ögrencisi Derya Demircan da, “Ögrenci arkadaslarimiza ve hocalarimiza bizlerle birlikte bu etkinlikte yer almalarindan dolayi sonsuz tesekkür ediyoruz. Adina gül diktigimiz Dr. Ögr. Üyesi Hüsniye Mayadagli hocamizi da hiç unutmayacagiz” dedi.

Ögretim Görevlisi Resul Köseoglu’nun danismanligindaki etkinlige katilanlara tesekkür eden Amasya Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Murat Kurt da, “Dikilen çiçeklerle fakültemiz çiçek bahçesine dönüstü. Görsellik açisindan güzel bir farklilik oldu” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile