Fas Ve Türk İş Adamları Rabat'ta Bir Araya Geldi

MÜSİAD'ın düzenlediği, Fas Sektörel İş Gezisi kapsamında Fas ve Türk iş adamları başkent Rabat'ta bir araya geldi

RABAT - MÜSİAD'ın düzenlediği, Fas Sektörel İş Gezisi kapsamında bir araya gelen Fas ve Türk iş adamları, ikili görüşmeler yaptı.

Fas'ın başkenti Rabat'ta bir otelde gerçekleştirilen görüşmelerde, mobilya ve yapı malzemeleri sektöründen birçok iş adamı ve şirket temsilcisi bir araya geldi.

MÜSİAD Uluslararası İlişkiler Komisyon Başkan Yardımcısı M.Zeki Güvercin, ikili görüşmelere ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, MÜSİAD'ın yurt dışında çok yoğun organizasyonları ve ziyaretleri olduğunu belirterek, "Bu ziyaretimizde özellikle mobilya ve inşaat sektöründeki iş adamlarımızla Fas'ta bir delegasyon halindeyiz. Bu ziyaretteki hedefimiz Türk iş adamlarının Fas'ı tanımaları ve ikili görüşmeler ile yeni ortaklıklar oluşturmalarını sağlamaya yöneliktir" dedi.

Türkiye ve Fas'tan yaklaşık 50 şirketin katıldığı görüşmelere, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Al, Rabat Ticaret Müşaviri Önder Duman ve görüşmelere lojistik destek veren Yunus Emre Enstitüsü Fas Müdürü Mehmet Savan katıldı.

MÜSİAD üyesi iş adamları, Fas Sektörel İş Gezisi kapsamında yarın Kazablanka Ticaret Odası Başkanı, Fas Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mustafa Amhal ve Fas Yapı Malzemeleri Federasyonu yönetim kuruluyla bir araya gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile