Fatih Altaylı Kayınpederinin Cenazesi İçin Edremit’e Geldi

Fatih Altaylı Kayınpederinin Cenazesi İçin Edremit’e Geldi

Gazeteci Fatih Altaylı'nın kayınpederi, eşi romancı Hande Altaylı'nın babası H.Güner Türel hayatını kaybetti. Altaylı, kayınpederinin cenazesi için Balıkesir'in Edremit ilçesine geldi.

Balıkesir Barosu'na bağlı, 40 yıldır avukatlık yapan Türel’i, son yolcuğunda yakınları ve meslekdaşları yalnız bırakmadı. Edremit Adliyesi'nde cenaze törenine eşi Bilge Türel, Fatih Altaylı, eşi Hande Altaylı, Radyo D Genel Yayın Yönetmeni Ceyda Türel Erenoğlu, Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Balıkesir Barosu Başkanı Yaşar Meyvacı, meslektaşları ve yakınları katıldı.

Törende 90 yaşında hayatını kaybeden Edremit’in en eski avukatlarından H.Güner Türel’i meslektaşları anlatmaya çalıştı. Daha sonra kızı Erenoğlu da gözyaşlarını tutamayarak zor da olsa babası hakkında konuştu.

Erenoğlu, ”Anne baba konusunda kendimizi çok şanslı hissettik. Babasız kaldığımıza inanamıyorum. Benim babam çok şahane bir adamdı. Çok yumuşaktı. Çok iyiydi. Çok dürüsttü. Çok çalışkandı. Bize karşı çok yumuşaktı. Babam bir taneydi. Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin.” dedi.

İmamın okuduğu duadan ve helâllik istendikten sonra Mahkeme Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Türel, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile