Fatih Erbakan Açiklamasi '63 Belediyemizde Adil Düzeni Hakim Kilacagiz'

Fatih Erbakan Açiklamasi '63 Belediyemizde Adil Düzeni Hakim Kilacagiz'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, ‘Milli Görüs’ hizmetlerini yeniden vatandasla bulusturacaklarini belirterek, “63 belediyemizde adil düzeni hakim kilacagiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, tesekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Tesekkür ziyaretleri kapsaminda ilk olarak Van’in Gürpinar ilçesine giden Genel Baskan Erbakan, daha sonra Gevas ilçesinde partililerle bulustu. Burada açiklamalarda bulunan Genel Baskan Erbakan, seçim sonrasi tesekkür ziyaretlerini gerçeklestirdiklerini belirtti.



“Milli Görüs, Van’da yeniden filizlenmistir”

Van’in 31 Mart seçimlerinde ‘Milli Görüsün’ kalelerinden bir tanesi oldugunu bir kez daha gösterdigini ifade eden Genel Baskan Erbakan, “Aldigimiz oylar bölgenin sartlari içerisinde çok büyük bir basariyi isaret ediyor. Milli Görüs Van’da yeniden filizlenmistir. Bu oy oranlarini çok önemli görüyoruz. 2028 seçimleri için Van’da çok önemli bir temel, önemli bir tohum atildi. Insallah önümüzdeki seçimlerde Van’da Milli Görüs’ün yeniden sahlanisina sahitlik edecegiz. Partimizi o eski günlerine Van’da, Gevas’ta ve bu bölgede yeniden insallah kavusturacagiz. Bu bakimdan bütün isimsiz kahramanlara ve emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Yeni dönemde ayni hizmetlerin daha fazlasini gerçeklestireceklerini dile getiren Erbakan, “Hayirli hizmetleri yaparak aynen Erbakan Hocamiz gibi bu bölge insanin hayirli duasiyla anilmayi insallah bizlere nasip eylesin. Bu millet 1989-1994 ‘Milli Görüs’ belediyeciligini hatirliyor. Van’da 1984’ ten baslayan Milli Görüs belediyeciligine hatirliyor. Cenab-i Allah bizlere, milletimizin bu teveccühüne, bu güvenine layik olmayi insallah nasip eylesin. Ayni hizmetleri geçmisimize, davamiza yakisir bir sekilde yeniden hayata geçirmeyi insallah nasip eylesin. Önce 63 belediyemizde adil düzeni hakim kilacagiz, ahlakli belediyeciligi hakim kilacagiz. Milli Görüs hizmetlerini yeniden milletimizle bulusturacagiz ve belediye hizmetlerimizle insallah 2028’de iktidara yürüyecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile