Fatih Erbakan'dan Islam Dünyasina 'Israil' Çagrisi Açiklamasi 'Dünyada Da Ahirette De Yakamizi Birakmayacak Bir Vebaldir'

Fatih Erbakan'dan Islam Dünyasina 'Israil' Çagrisi Açiklamasi 'Dünyada Da Ahirette De Yakamizi Birakmayacak Bir Vebaldir'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, bir kez daha Islam dünyasina Israil’in uyguladigi soykirim vahsetine karsi fiili adim atma çagrisinda bulunarak, “Masum sivil kardeslerimize uygulanan bu vahseti sadece kinayarak seyretmeye devam etmek, dünyada da ahirette de yakamizi birakmayacak bir vebaldir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklamada, Israil’in saldirilarina iliskin Islam dünyasina seslenerek, “Bu noktada Müslüman ülke yöneticilerinin ciddi yaptirimlar ortaya koymasi gereklidir. Israil ve Amerika’ya yapilan petrol ve dogalgaz sevkiyatinin durdurulmasi dahi çok ciddi bir caydirici unsur olacaktir. Türkiye’nin de bunun için gerekli girisimleri hayata geçirmesi gereklidir” ifadelerini kullandi.

“Müslüman ülkelerin sessizligi kabul edilemez”

Israil’in saldirilarina yönelik, “Özellikle de Müslüman ülkelerin yöneticilerinin eylemsizligi kabul edilemeyecek boyuta ulasmis durumdadir” diyen Erbakan, açiklamasinda su ifadeler yer aldi:

“Bilindigi üzere çocuk katili Siyonist rejim, Hamas ateskes önerilerini kabul etmesine ragmen Refah’a saldiri baslatti. Siyonist canavarlar Gazze’de yaptiklari katliamin üzerine simdi de Refah’ta kadin çocuk demeden masum insanlari katlediyorlar. Aylardir sergiledikleri vahseti artirarak devam ettiriyorlar. Bu vahsete karsi Bati ülkelerinde dahi halklar tepki ortaya koyuyor. Amerika’da üniversite ögrencileri genis kapsamli protesto gösterileri düzenliyor, Fransa’da lise ögrencileri dersleri boykot ediyorlar. Tüm dünyada protesto mitingleri ve yürüyüsler düzenleniyor. Ancak ne acidir ki yetki sahibi devlet yöneticileri seyretmekle veya sadece konusmakla yetinmektedirler. Özellikle de Müslüman ülkelerin yöneticilerinin eylemsizligi kabul edilemeyecek boyuta ulasmis durumdadir. Bu noktada Müslüman ülke yöneticilerinin ciddi yaptirimlar ortaya koymasi gereklidir. Israil ve Amerika’ya yapilan petrol ve dogalgaz sevkiyatinin durdurulmasi dahi çok ciddi bir caydirici unsur olacaktir. Türkiye’nin de bunun için gerekli girisimleri hayata geçirmesi gereklidir. Masum sivil kardeslerimize uygulanan bu vahseti sadece kinayarak seyretmeye devam etmek, dünyada da ahirette de yakamizi birakmayacak bir vebaldir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile