Fatih Erbakan'dan Kula Ziyareti

Fatih Erbakan'dan Kula Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, Manisa’daki programi çerçevesinde Kula ilçesini ziyaret etti. Ilçe teskilatinda partililer ile bir araya gelen Genel Baskan Erbakan, daha sonra ilçenin semt pazarinda esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek istek ve sorunlarini dinledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, Manisa’daki ziyaretleri çerçevesinde Kula ilçesini ziyaret etti. Ilk olarak partisinin ilçe teskilatinda Ilçe Baskani Celal Gurur ve partililer tarafindan karsilanan Genel Baskan Erbakan, partisinin Kula’da yürüttügü çalismalarla ilgili bilgi aldi. Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte ilçenin semt pazarinda esnaf ve vatandaslari da ziyaret eden Genel Baskan Erbakan, vatandaslarla tek tek sohbet ederek istek ve sorunlarini dinleyip partinin yürüttügü çalismalarla ilgili bilgi verdi. Vatandaslarin fotograf çekilme istegini de kirmayan Genel Baskan Erbakan, temaslarinin ardindan bir sonraki programi olan Ahmetli ilçe ziyareti için Kula’dan ayrildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan’in Kula’daki programina YRP Manisa Il Baskani Mustafa Serhat Orhan, YRP’li Selendi Belediye Baskani Murat Daban, YRP Kula Ilçe Baskani Celal Gurur ve partililer eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile