Fatih'te Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali

Fatih'te Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali

Istanbul Fatih’te motosikletli sürücü, yolun karsisina geçmek isteyen yasli adama çarpti. Kazada yasli adam hayatini kaybederken motosikletli sürücü yaralandi. Feci kaza güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi.



Kaza, Fevzipasa Caddesi üzerinde saat 18.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, yasli adam yolun karsisina geçmek istedigi sirada hizla gelen motosikleti görmedi. Motosikletli sürücü duramayarak yasli adama çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosikletli sürücü ve yasli adam yere düstü. Yasli adam kafasini tretuvara vurarak agir yaralandi. Cadde esnafi kazanin ardindan hemen yardima kostu. Esnafin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yapan saglik ekipleri ambulansla çevredeki bir hastaneye kaldirdi. Yasli adam, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Feci kaza kamerada

Yasanan kaza bir is yerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, yasli adam yolun karsisina dogru yürürken bir anda motosikletin çarptigi görülüyor. Çevredekiler yaralilari yardim etmeye kosuyor.

“Amca kafasini tretuvara fena vurdu”

Yasanan kazayi anlatan cadde esnafi bir kadin, “Amca yukaridan gelip karsi yola geçmek istedi. O sirada motosikletli olan gencin biraz hizi da vardi. Amcayi görmedi. Ben seslendim fakat amca duymadi. Çarpistilar, maalesef ikisi de yere devrildi. Amca kafasini tretuvara fena vurdu. Amcanin, olay aninda kulagindan hemen kan geldi. Bir tane doktor müsterimiz vardi. Kafatasinin arkasinda çatlak olundugunu söyledi” dedi.



“Kalp masaji yapildi ama olmadi”

Ambulansi aradigini dile getiren esnaf kadin, “Daha sonrasinda zaten nabiz bitti. Kalp masaji yapildi ama olmadi. Ambulansi aradim ben. Insanlarimiz da çok bilinçsiz. Çünkü herkes basina toplandi. Yol kapandi. Ambulans gelemiyor. Ambulans gelemedigi için de ambulansi beklemek durumunda kaldik. Sonrasinda da iste amca duydugumuza göre Hakkin rahmetine kavusmus. O gencin de yarasi büyüktü. Çene kismindan et parçasi koptu, yere düstü” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile