Fatih'te Gasp Süphelisi Polisten Kaçmaya Çalisirken Kaza Yapti Açiklamasi O Anlar Kameraya Yansidi

Fatih'te Gasp Süphelisi Polisten Kaçmaya Çalisirken Kaza Yapti Açiklamasi O Anlar Kameraya Yansidi

Fatih’te kendisini polis olarak tanitip yabanci uyruklu kisilerden toplam 3 bin 200 dolar gasp eden yabanci uyruklu süpheli, polis ekipleri tarafindan takip edildigini anlayinca kaçmaya çalisirken bir ticari taksiye çarparak kaza yapti. Yaya olarak kaçmaya çalisan süpheli kisa süren kovalamacanin ardindan gözaltina alindi. Zanlinin kaçmaya çalisirken kaza yaptigi anlar kameraya yansidi.

Fatih’te 09.12.2022-28.12.2022 tarihleri arasinda Mesihpasa ve Kemalpasa Mahallelerinde, kendini polis olarak tanitarak, kurbanlarini çesitli bahanelerle korkutup yabanci uyruklu sahislardan toplam 3 bin 200 dolar gasp edilmesiyle ilgili meydana gelen 3 farkli olayin ardindan polis ekipleri harekete geçti. Olay yeri ve çevrelerinde bulunan güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Arastirmalarda süphelilerden birinin yabanci uyruklu S.T. (28) isimli sahis oldugu tespit edildi. Sahsin kiraladigi aracin 30 Aralik’ta Kizilelma Caddesi üzerinde park halinde oldugu belirlendi. Ayni gün saat 22.30 siralarinda hareket eden araç polis ekipleri tarafindan takibe alindi. Polis ekipleri tarafindan takip edildigini fark eden süpheli gaza basarak kaçmaya çalisti. Bu sirada bir ticari taksiye çarpan süpheli, kaçmaya çalisti. Bir süre sonra araci terk eden süpheli yaya olarak kaçmaya basladi.

Yasanan kisa süreli kovalamacada süpheli sahis yakalanarak gözaltina alindi. “Polis süsü vermek suretiyle nitelikli dolandiricilik”, “gasp", “resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan” ile “trafik güvenliginin tehlikeye düsürülmesi” suçlarindan adli makamlara sevk edilen süpheli sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza yaptigi anlar kameraya yansidi

Öte yandan süphelinin kaçtigi anlar kameraya yansidi. Görüntülerde süphelinin kaçarken ticari bir taksiye hizla çarptigi, arkasindan da polis aracinin gittigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile