Fatih'te Magazada 3 Yasindaki Çocuga Siddet Uygulayan Kadin Kamerada

Fatih'te Magazada 3 Yasindaki Çocuga Siddet Uygulayan Kadin Kamerada

Istanbul Fatih’te 3 yasindaki bir erkek çocugunun üstündeki kiyafeti degistiren kadin, çocugu önce tokatladi sonra yere firlatti. Olay ani is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, 17 Ekim Sali günü Fatih Yedikule’de bulunan bir giyim magazasinda saat 14.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, yaninda 3 yasindaki erkek çocuguyla magazaya bir kadin girdi. Kadin, çocuga aldigi esofman takimini giydirmeye çalisirken çocuk hareket etmeye devam etti. Çocugun kiyafetini giydirmekte zorlanan kadin, öfkelenerek çocuga tokat atti. Hirsini alamayan kadin, çocugu kaldirip yere firlatti.

Çocugun agladigini gören is yeri çalisanlari, güvenlik kamera görüntülerini izledi. Küçük çocugun, yanindaki kadin tarafindan siddete ugradigini gören çalisanlar, durumu polis ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi’na bagli görevlilere bildirdi. Kadin, ertesi gün dükkana gelerek magaza çalisanlarina tehdit yagdirdi. Kadinin, çocugunun annesi olup olmadigi bilinmezken yetkililer konuyla ilgili çalisma baslatti.

“Kafasi bir yere vursa çocuk ölecek”

Yasananlari anlatan magaza sahibi Emrullah Bulgan, “Çocuguna esofman takim aldi. Çocuga takimi giydirirken çocugun ayagi kaydi. Çocugu kaldirip suratina vuruyor. O sekilde bir çocuga vurulmaz. Daha sonra kaldirip havlu gibi silkeliyor. Çocugun kafasi bir yere vursa çocuk ölecek. Çocuk 3 yasinda, o darbeleri kaldiracak yapida degil. Sonra kasadaki kardesime diyor ki: ‘Kiyafetleri giydirirken agladi’. Halbuki burada kamera kaydi var. Kardesim kendisini fark ediyor. Yanina gidiyor. Elbiseleri bahane ediyor. Elbise giyerken oldugunu söylüyor” dedi.



“Bir anne kalkip çocuguna bunu yapmaz”

Güvenlik kamera kayitlarinin mevcut oldugunu aktaran Bulgan, “Çocuga vuruyor, biz bunu sosyal hizmetlere, emniyete de verdik. Dün de kendisi buraya gelip kardesimi tehdit ediyor. ‘Biz yüzünü gördük, yüzünü taniyorum artik senin, sokakta yakalayacagim’ diyor. Benim düsüncem bir anne kalkip çocuguna bunu yapmaz. Belki bakicisi olabilir. Bakicisiysa da insanin parasiyla kendi çocugunu dövdürmesinin bir anlami yok. Annesiyse de babasinin bunlardan haberi oldugunu zannetmiyorum. Gereginin yapilmasini bekliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile