Fatih Tekke Açiklamasi 'Çok Büyük Hedef Tutturduk'

Fatih Tekke Açiklamasi 'Çok Büyük Hedef Tutturduk'

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Istanbulspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, “Geldigimiz nokta Alanyaspor’un hedefleri her zaman galibiyet için maça çikmak. Bugünden itibaren çok büyük hedef tutturduk. Alanyaspor’un geleceginin temellerini olusturan oyuncular oldular” dedi.

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda sahasinda Istanbulspor’u 6-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, karsilasmayla ilgili söylenecek çok fazla söylenecek bir sey olmadigini ifade etti.

Tekke, Alanyaspor’un ligde geldigi noktada hedeflerini tutturdugunu belirterek, “Oyuncularimi tebrik ediyorum. Istanbulspor’a basarilar diliyorum. Istanbulsporlu futbolcular çoguyla vakit geçirdigim oyuncular. Bizim kurdugumuz takim. Geçen sene onlarla çok ciddi mücadeleden çiktik ve basardik. Onlarin da üzerimizde çok emegimiz var. Istanbulspor’u bu kadar zor duruma düsüren Alanyaspor. Antrenmanda yaptigimiz çalismalari maçta da gösterdik. Geldigimiz nokta Alanyaspor’un hedefleri her zaman galibiyet için maça çikmak. Bugünden itibaren çok büyük hedef tutturduk. Alanyaspor’un geleceginin temellerini olusturan oyuncular oldular. Oyuncularimi bu yüzden tebrik ederim. Çok degerliydi. Bundan sonraki tüm maçlarimizda oyuncu performanslarini devam ettirerek, kazasiz belasiz ligi bitirmek istiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile