Fatih Ürek çok ağır beddua etti

Şarkıcı Fatih Ürek, kanser olan ablası ile ilgili bugün basında çıkan habere ateş püskürdü. Beyazgazete'ye açıklamalarda bulunan Ürek, " O haberi yapanlar inşallah kanser olur" dedi.

Fatih Ürek, kanser hastası ablası Selvi Ürek'i defterden sildiği ve ölürse ölsün dediği yönünde çıkan iddiaları sert bir şekilde yalanladı.

Ünlü şarkıcı, bir dönem tefeciye villasını kaptırmasından dolayı küs olduğu kanser hastası ablası ile ilgili basında çıkan habere açtı ağzını yumdu gözünü.

Ürek, basında çıkan haberin ardından beyazgazete'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ürek, “Bu haberi kim çıkardıysa inşallah o kanser olsun. Yalan yanlış haber yapmasınlar, beni çok sinirlendiriyorlar. Haberi uyduran gazeteye de söyledim bu sözleri, inşallah çocuğundan çıksın, uyduran kişi kanser olsun. Ben kardeşim ile görüşmüyorum ama aile içinde bağlılıklar var. Annem kendisi ile ilgileniyor” şeklinde konuştu.

Kız kardeşinin villasını tefeciye vermesi nedeniyle aralarında sorunlar olduğunu doğrulayan Ürek, “ Bu haberi kardeşim de yaptırmış olabilir. Bu haberi yapıp benim de 'Ölsün gebersin ' dediğimi kim söylüyorlarsa o kişiler ölsün gebersin” dedi.

İftira ve yalan söylemeye sevmediği belirten Ürek, “ Ben yalan söylemeyi ve iftirayı beceremeyen bir adamım. Allah 'tan korkarım. İnşallah bu haberi kim yazdırdıysa yada kim uydurduysa o kanser olsun” diye konuştu.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile