Fatma Sahin, Seçim Startini Verdi

Fatma Sahin, Seçim Startini Verdi

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani ve yeni dönem baskan adayi Fatma Sahin, 31 Mart Yerel Seçim çalismalarina basladi. Fatma Sahin, seçim startini Sehitlik Aniti’na karanfil birakarak ve dualar ederek verdi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan “ustalik dönemi” için Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskan adayi olarak açiklanan Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, seçim startini Yesilsu’da bulunan Sehitler Abidesi’nde verdi. Sahin, beraberinde AK Parti Gaziantep milletvekilleri Irfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Il Baskani Murat Çetin ve diger partililerle Sehitlik Aniti’na karanfil birakarak dua etti.

Antep Savunmasi’nda 6 bin 317 sehidin anisini yasatan Sehitler Abidesi’nde dua okuyup çiçek birakan Baskan Sahin, çok özel bir mekânda olduklarini belirterek, 102 yil önce ecdadin kendilerine sanli ve serefli bir tarih biraktigini söyledi.



“Yeni bir baslangicin esigindeyiz”

Sahin, sehitleri anip gazilere olan minnettarligini dile getirerek önemli bir baslangicin ilk adimini attiklarini belirtti.

Sahin, “Yeni bir baslangicin esigindeyiz. Rabbim bu milletimize hizmet etme yolculugumuzu muzaffer kilsin. Bu sehir çok özel bir sehir. Bu sehir çok kiymetli bir sehir. Bu sehir 102 yil önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben onlarin gözlerinden nasil öpmem ki’ dedigi çok özel bir sehir. Gösterdigi kahramanlik örnegini bütün herkese örnek göstermis bir sehir. Bu emanetin sahipleri olarak bastigimiz topragin ne oldugunu biliyoruz. Sehit kaniyla sulanmis bu topraklar bizim gözümüzün nuru basimizin tacidir” dedi.

Hemserilerinin onayini alarak ustalik dönemine baslamak istediklerini anlatan Baskan Sahin, “Bu bir ekip isi. Ekibimize Cumhurbaskanimizin büyük bir güveni var. Bakanlarimiz ve milletvekillerimiz sehre dair bütün sorunlarin takipçisi ve çözüm odakli çalisiyorlar. Milletimizin bize olan güveninin ne kadar muktedir oldugunu ne kadar kiymetli oldugunu belirtmek istiyorum. Onlarin taleplerini ve isteklerini yapmak için gece gündüz çalisan bir ekibiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile