Fatmagül'ün Suçu Ne izle - Yeni bölümde neler olacak?

Fatmagül'ün Suçu Ne izle - Yeni bölümde neler olacak?

Fatmagülün Suçu Ne? dizisindeki tecavüz sahnesi çok tepki çekti. Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi yeni sezona merhaba diyen iddialı dizilerden birisi. Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi oyuncusu Beren Saat'in Fatmagülün Suçu Ne dizisindeki tecavüz sahnesi internette tıklama rekoru kırdı.Fatmagülün Suçu Ne dizisinin 2.bölümünde neler olacak?

Fatmagül'ün Suçu ne? dizisi öncesi, 1.bölüm ve 1.bölümü sonrası ile gündemdeki yerini koruyor. Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi başrol oyuncusu Beren Saat'in tecavüz sahnesi hala konuşuluyor. Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin yayınlanma saati çocukların TV izleme saatine denk gelmesinden dolayı RTURK'e şikayetler geldi.

Abisi Rahmi ve eşi Mukaddes'le birlikte kalan genç kız Fatmagül nişanlısı Mustafa'yla evlilik düşüncesinde.Fatmagül beraber yaşadığı evinden bir an evvel ayrılık kendisine ait evde yaşamak istiyor.Mustafa çocukluk aşkı. Fatmagül kendini bildi bileli Mustafa’yı seviyor. Gelin olduğunda evine götüreceği çeyiz sandığı ise hayatında sahip olduğu tek şey.

Ama Fatmagül’ün umutları bir sabah üzerine düşen dört gölgeyle kararıyor. Yaşadığı korkunç olaydan sonra Mustafa’nın da kendisine sırtını dönmesiyle çaresiz kalan Fatmagül’ün sadece hayalleri değil, hayatının kontrolü de elinden alınıyor

Fatmagülün suçu ne izle 2. bölüm fragmanı

BEREN SAAT ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayınlanan ilk bölümlerinde yer alan tecavüz ve eşcinsel ilişki sahneleriyle izleyicilerden gelen şikayetler nedeniyle 'Fatmagül'ün Suçu Ne' ve 'Kılıç Günü' adlı dizilere, ilk kademede uyarı cezası verdi ve dizileri yakın takibe aldı. Yeni sezonda Kanal D'de yayına giren 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' adlı dizi filmin ilk bölümünde yayınlanan tecavüz sahnesi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna izleyicilerden şikayet yağdı.  16-21 Eylül 2010 tarihleri arasında izleyicilerden gelen toplam 4 bin 272 şikayetin 2 bin 920'sini, bir başka deyişle yüzde 68'ini, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' adlı diziyle ilgili şikayetler oluşturdu.Aynı dönemde ATV'de ilk bölümü yayınlanan 'Kılıç Günü' adlı diziye de 455 (yüzde 11) şikayet geldi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu uzmanlarının her iki diziyle ilgili olarak hazırladıkları raporlar, dünkü Üst Kurul toplantısında ela alındı. Üst Kurul, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' adlı dizide yer alan tecavüz sahnesi nedeniyle 3984 Sayılı Yasanın 4. Maddesinin; kadınlara, güçsüzlere, özürlülere ve çocuklara karşı şiddetin ve ayrımcılığın teşvik edilmemesine ilişkin (u) bendi ile gençlerin ve çocukların fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişimini zedeleyecek türden programların, bunların seyredebileceği zaman ve saatlerde yayınlanmamasına ilişkin (z) bendinin ihlali gerekçesiyle Kanal D'ye uyarı cezası verilmesini kararlaştırdı.

Aynı diziyi yayınlayan ATV Avrupa'ya da 3984 Sayılı Yasanın 4. Maddesinin 1. Fıkrası ile yayınların şiddet kullanımını özendirici veya ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı nitelikte olmamasına ilişkin (v) bendinin ihlali gerekçesiyle uyarı cezası verildi.

3984 Sayılı Yasanın 33. Maddesi gereğince, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, yayın ihlalleri söz konusu olduğunda, önce ihlalin yapıldığı programa uyarı cezası veriyor. İhlalin tekrarı halinde, sırayla, 1 ile 13 kez arasında program durdurma, idari para cezası, yarı yarıya artırılmış para cezası uygulanıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile