Ordu Büyüksehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve OSKI Genel Müdürlügü ekipleri ile koordineli olarak yaz aylarinda bölgede saganak yagislar sonrasi olusabilecek sel, baskin ve muhtemel taskinlari koruma altina alarak en az seviyeye indirmek için açik ve kapali dere yataklarinin temizlik, bakim ve onarim çalismalarina devam ediliyor.
Ekipler bu çerçevede 7 is makinesi ve 5 kamyon yardimi ile ilçe genelindeki tüm dere yataklarinda, kapali menfezlerde temizlik, bakim ve onarim çalismalarina devam ediyor.
"Amacimiz taskinlari önlemek"
Ilçede yürütülen çalismalari degerlendiren Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, temmuz ve agustos aylarinda asiri yagislarin sonucu sel baskinlarinin olabildigini belirterek, “Geçmis yillarda sel baskinlarinin zararlarini görmüstük. Olabilecek bir selde vatandaslarimizin agir hasarlar görmemesi amaciyla belediyemiz, Ordu Büyüksehir Belediyemiz ve OSKI Genel Müdürlügü ekiplerimiz ile taskinlari koruma altina almak ve en aza indirmek için açik ve kapali dere yataklarinda temizlik, bakim ve onarim çalismalarini sürdürüyoruz. Allah sel felaketinden hepimizi korusun” dedi.
Fatsa'da Dere Yataklari Temizleniyor
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bulunan dere yataklarinda temizlik çalismasi baslatildi.



















