Fbm‘den 6. Yıl Kutlaması

FBM Lazer Estetik Plastik Cerrahi Kliniği kuruluşunun 6. yılını ünlü sanatçıların sahneye çıktığı geceyle kutladı.

FBM‘nin Büyük Samsun Oteli‘nde düzenlenen 6. yıl kutlamalarına katılan ünlü sanatçılar davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. FBM‘nin sahibi Doç. Dr. Hayati Akbaş ve eşi Sevgi Akbaş davetlileri otel girişinde karşılarken, Makedon sanatçı Big Mama ile Seda Üren ve Hamiyet gecede sahne aldı.

FBM‘nin 6. yıl pastasının kesilmesinden sonra davetlilere Türkiye‘de estetik cerrahinin geldiği noktayı anlatan Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Estetik cerrahi denildiğinde herkes temel bilgilere sahip. Estetik cerrahi bugün dünyada düşündüğümüzün daha üzerinde bir öneme sahip. Türkiye estetik cerrahi alanında dünyanın en gelişmiş 3 ülkesinden birisi. 2003 yılında yayınlanan Amerikan Estetik Cerrahi Derneği‘nin resmi yayın organında yapılan çalışmada dünya estetik cerrahi dergilerine yayın gönderen ülkeler arasında Amerika birinci sırada, Türkiye ikinci sırada. Dünyanın çeşitli ülkelerinden ülkemize operasyon yaptırmak için gelen insanlar var. FBM olarak 6 yılda düşündüğümüzün ötesinde bir noktaya geldik. Bugün bizim için onurlu ve güzel bir gün" dedi.

Samsun‘un ‘sağlık kenti‘ olması yolunda yapılan çalışmalarda FBM‘nin önemli bir marka olduğunu ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, "Samsun, ‘Sağlık Kenti Samsun‘ sloganı ile yola çıkan kent. Samsun, sağlık kenti konusunda çok önemli çalışmalar yapmış, benzer kentlere göre çok önemli kazanımları gerçekleştirmiş kent. Özel sektör yatırımları oldukça önemli. Özel sektör zaman zaman rekabet içerisinde olsalar bile bir dayanışma kültürü anlayışı içerisinde Sağlık Kenti Samsun Derneği‘ni kurup bu dernek çatısı altında ortak mücadele etmenin, bunu daha üst noktalara taşımanın sorumluluğunu ortaya koyuyorlar. Samsun‘da özel sektör yatırımları çok iyi noktada, bunlara yenileri ekleniyor. FBM, kendisine sadece Samsun‘u, Türkiye‘yi değil, dünyayı da hedef alan bir anlayış içerisinde bir çalışma ortaya koymuş ve bugüne kadar yaptığı çalışmalarla bunu gerçekleştirdiğini görüyoruz. Dünyanın farklı bölgelerinden buraya tedavi için gelen insanları mutlu bir şekilde ülkelerine göndermişler. İnsanlarımıza kendilerine daha iyi hissettirme fırsatı verecek olan bu tür müdahaleleri artık herkesin kabul ettiği bir noktaya taşımış durumdayız. FBM, Samsun‘un sağlık kenti olma yolunda önemli markalarından birisi haline geldi. FBM‘nin 6. yılını kutluyorum" diye konuştu.

Big Mama‘nın sunuculuğunu yaptığı, Seda Üren ve Hamiyet‘in seslendirdiği parçalarla davetlileri coşturduğu geceye Fransız sanatçı Stacy, Mısırlı sanatçılar Yarsa Mohamed Abdel Faleh ile Saha Mohamed Abdel Faleh ve İsviçre FBM Güzeli Donika Spahija da katıldı.

Geceye Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi eşi Hülya Aksoy, Vali Yardımcısı Hasar Ersan, Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, YÖK Üyesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait Bilgiç, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Şahinoğlu, BORSAN Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hikmet Çavuş ile Başhekim Dr. Hakan Özcan ve çok sayıda davetli katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile