Feci Kazada Ölü Sayisi 2'Ye Yükseldi Açiklamasi Genç Futbolcu Yasam Mücadelesini Kaybetti

Feci Kazada Ölü Sayisi 2'Ye Yükseldi Açiklamasi Genç Futbolcu Yasam Mücadelesini Kaybetti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobilin 10 metrelik istinat duvarindan uçmasi neticesinde meydana gelen feci kazada agir yaralanan Darica Spor U17 futbolcularindan Bayram Gaymaz, 11 günlük yasam mücadelesini kaybetti.

29 Nisan tarihinde 41 AHP 408 plakali Peugeot marka otomobiliyle Eskihisar Mahallesi 1494 Sokak’ta seyir halinde olan Enes T.T., aracin su birikintisine girmesiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çikan otomobil, yaklasik 10 metrelik istinat duvarindan agaçlik alana uçtu. Kazayi gören vatandaslar otomobilin yanina kostu. 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbar üzerine de olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler, agaçlik alani asarak kaza alanina ulasti. Araçta bulunan sürücü Enes T.T. ile yolcular Ibrahim G., Bayram Gaymaz, Emir A. ve Yunus Emre Savas hastaneye kaldirildi.

Ölü sayisi 2’ye yükseldi

Yaralilardan Yunus Emre Savas, Bayram Gaymaz ve Emir A.’nin Darica Spor U17 ve U18 futbolculari oldugu ögrenildi. Durumu kritik olan ve Darica Spor U18’de oynayan Yunus Emre Savas, 1 Mayis tarihinde hayatini kaybetmisti. 11 gündür hastanede yasam mücadelesi veren agir yarali Bayram Gaymaz da yasamini yitirdi. Genç futbolcu yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. 17 yasinda yasama gözlerini yuman Bayram Gaymaz’in vefati sevenlerini yasa bogdu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile