Fedakar Saglikçilar Plaketle Ödüllendirildi

Fedakar Saglikçilar Plaketle Ödüllendirildi

Manisa’nin Gördes ilçesinde bag evinde kalan yatalak bir hastaya ulasmaya çalisirken, çamurlu yolda gidemeyen araçlarindan köylülerin destegiyle traktör yardimiyla yol alan ve engelli hastayi evde tedavi eden Hemsireler Fatma Yamaç Köni ve Saffet Karaca, özverili hizmetlerinden dolayi Manisa Il Saglik Müdürü Erol Karaca tarafindan plaketle ödüllendirildi.

Manisa Gördes Devlet Hastanesi Evde Saglik Hizmetlerinde görevli Hemsire Fatma Yamaç Köni ve Hemsire Saffet Karaca, özverili hizmet sunumlarindan dolayi plakete layik görüldü.

Gördes’te bag evinde kalan yataga bagimli bir hastanin çagrisina evde saglik hizmet aracinin ulasamadigi çamurlu yolu köylülerin destegi ve yardimiyla traktör ile geçerek hastaya ulasan hemsireler, engelli hastaya evinde saglik hizmetini sundu. Örnek davranislarindan dolayi Gördes Devlet Hastanesi Evde Saglik hizmetlerine tesekkür plaketi veren Manisa Il Saglik Müdürü Erol Karaca, Evde Saglik Biriminin hassasiyetle ve ilgiyle çalisilmasi gereken özellikli bir birim oldugunu belirtti ve personele tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile