Fendoglu'ndan 4 Eylül Mavi Treni Müjdesi

Fendoglu'ndan 4 Eylül Mavi Treni Müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoglu, mecliste yaptigi konusmada, Malatya’dan mavi trenin ilk seferinin 13 Temmuz da baslayacagi müjdesini verdi.

Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoglu, 2 Ekim 2019’da ilk olarak yazili soru önergesi ile akabinde de TBMM Genel Kurul çalismalari, bütçe görüsmeleri ve komisyon çalismalarinda dile getirdigi 4 Eylül Mavi treninin sefer durumu ile ilgili olarak Malatya ve güzergâhtaki illere ekonomik ve hizmet anlaminda büyük katkilari olan, orta ve dar gelirli vatandaslara ucuz ve kaliteli ulasim imkâni saglayan 4 Eylül Mavi Treninin bir an önce hizmete baslamasi gerektigini ifade etmisti.

Süreci takip eden Fendoglu müjdeyi verdi. Fendoglu, “4 Eylül mavi trenin, Malatya’dan ilk seferi 13 Temmuz da baslayacak” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoglu, TBMM Genel Kurulunda yaptigi konusmada, Ulastirma Bakanligi ve TCDD Genel Müdürlügü’nden aldigi bilgi ile 4 Eylül mavi treni 12 Temmuz da Ankara’dan kalkacagini ve 13 Temmuzda Malatya’dan ilk seferini yapacagini bildirdi.

Fendoglu TBMM’de yaptigi konusmasinda, “Ülkemizde azalan Covid19 vakalari ve 21 Haziran 2021 tarihli kabine toplantisinda azaltilan Pandemi kurallari göz önüne alinarak yapilan degerlendirme sonucunda, 4 Eylül mavi treni 12 Temmuz da Ankara’dan kalkacak, 13 Temmuzda Malatya’dan ilk seferini yapacaktir. Yine Dogu Ekpresi 12 Temmuzda Ankara’dan kalkacak ve 13 Temmuzda Kars’tan ilk seferini yapacak, Güney Ekspresi de 12 Temmuzda Ankara’dan kalkacak ve 13 Temmuzda Kurtalan’dan ilk seferini yapacaktir. Bölge halkimiza ve Malatyali hemserilerimize hayirli olmasini temenni ediyorum. Emegi geçen ve süreci hizlandiran Ulastirma Ve Altyapi Bakanimiza, TCDD Genel Müdürümüz ve TCDD Tasimacilik A.S Genel Müdürümüze bölge vatandaslarimiz ve hemserilerim adina tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile