Potada 2'nci doping şoku‎

Potada 2'nci doping şoku‎

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı'nın Sırbistan'ın Partizan takımından transfer ettiği James Gist'te doping çıktığı iddia edildi.

Amerikalı James Gist. Amerikalı James Gist doping şoku. Amerikalı James Gist uyuşturucu kullanmış.Fenerbahçe'nin Amerikali Basketbolcusu Amerikalı James Gist.

Gist‘in, Partizan ile Hemofarm arasında yapılan maçtan sonra alınan örneklerinde düşük seviyeli marijuanaya rastlandığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, iddiayı basın mensuplarından duyduklarını belirterek, ‘‘Konu hakkında henüz hiçbir bilgimiz yok. Olayı iyice araştırmadan bir şey söylemek doğru değil. Araştıracağız, ne olduğunu öğreneceğiz. Öğrendikten sonra yönetime arz edeceğiz, yönetimimiz konuyla ilgili karar verecek‘‘ diye konuştu.

Potada 2'nci doping şoku‎
KANARYA’YA yine doping şoku..

Fenerbahçe Ülker'in Partizan’dan yeni transferi Amerikalı James Gist'in 1 Haziran'da oynanan Hemoform maçı sonrası yapılan testinde idrarında yasaklı madde olduğu ortaya çıktı.

Sırbistan anti-doping ajansı'nın Avusturya'daki yetkili laboratuvarda yaptırdığı test sonucunda, Gist'in idrarında carboxy-THC (Marihuana) maddesine rastlandı.24 yaşındaki forvet, Hemofarm'a karşı 25 dakika sahada kalmış ve 10 sayı-9 ribaund ile mücadele etmişti.

Gist'in A numunesi sonuçlarına itiraz edip B numunesinin kontrolünü isteme hakkı da bulunuyor. Yıldız oyuncunun B numunesinin de pozitif çıkması durumunda 3 aydan 2 yıla kadar ceza alması gündemde.

Daha önce Taurasi’nin doping skandalıyla sarsılan Sarı-Lacivertliler’in Gits’in B numunesinin de pozitif çıkması halinde yaptığı sözleşmeyi feshedeceği belirtildi. Marihuana, dişi hint kenevirinden elde edilir. Esrar'ın etken maddesidir. Kana karıştığında sinirleri gevşetir ve keyif verir.

Potada 2'nci doping şoku‎


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile