Fenerbahçe

Ligde son iki maçtır ilk 11`de forvet oyuncusuna yer vermeyenteknik direktör Kocaman, bu maçta Bienvenu`yu 11`e dahil etti-Sakatlığı geçen Serdar Kesimal takıma dönerken, sakatlığı bulunanEmre Belözoğlu`nun yokluğunda Özer Hurmacı kadroda yer buldu-İki ekip 29 yıl sonra ligde İstanbul`da karşı karşıya geldi-Fenerbahçeli taraftarlar tribünde, ``Beşiktaş taraftarıKadıköy`e gelsin`` yazılı pankart açtı.

İSTANBUL - 29 . 01 . 2012 - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman , Spor Toto Süper Lig ' de Mersin İdmanyurdu ile yaptıkları mücadelede , takımın hücum hattında normal kurguya döndü .

Ligde 21 . haftada Kayserispor , 22 . haftada da İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelelerinde , ilk 11 ' de herhangi bir forvet oyuncusuna yer vermeyen , ileri uçta Alex ve onun arkasında da Stoch ' u görevlendiren Kocaman , Mersin İdmanyurdu karşısında Bienvenu ' yu 11 ' e dahil edip , Alex ' e forvet arkasında görev verdi .

-Serdar Kesimal takıma döndü-Sakatlığı nedeniyle ligde son iki maçta takımdan uzak kalan savunma oyuncusu Serdar Kesimal , Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte takıma döndü .

Teknik direktör Kocaman , sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ' nun yokluğunda Özer Hurmacıyı 11 ' e dahil etti . Emre ' nin orta alandaki yerinde Mehmet Topuz ' u görevlendiren Kocaman , Özer Hurmacı ' ya da Mehmet ' in genelde görev aldığı orta alanın sağında şans verdi .

-Caner Erkin sol bekte-Sarı-lacivertli ekipte sarı kart cezalısı Ziegler bu akşamki maçta forma giyemedi .

Teknik direktör Kocaman , İsviçreli savunma oyuncusunun yokluğunda sol bekte Caner Erkin ' i görevlendirirken , orta alanın solunda Stoch yer aldı .

-Semih Şentürk 18 ' de-Sakatlığı nedeniyle ligde son 3 maçın kadrolarında bulunmayan forvet oyuncusu Semih Şentürk , Mersin İdmanyurdu mücadelesinde 18 kişilik kadroya girdi .

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi takımla çalışmalara başlamasına rağmen bu maçın kadrosunda yer almayan Semih , bu hafta kadroda bulundu .

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Sezer Öztürk de 18 kişilik kadroya dahil edilirken , yedekler arasında yer aldı .

Fenerbahçe ' de sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ' in yanı sıra Bilica da maç kadrosunda yer almadı .

-29 yıl sonra İstanbul ' da karşılaştılar-Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu , ligde 29 yıl sonra İstanbul ' da karşı karşıya geldi .

İki ekip arasında İstanbul ' da bundan önceki lig maçı , 29 Mayıs 1983 tarihinde oynanırken , Fenerbahçe sahadan 3-0 ' lık sonuçla galip ayrılmıştı .

- ' ' Beşiktaş taraftarı Kadıköy ' e gelsin ' ' pankartı-Fenerbahçeli taraftarlar , maraton üst tribünde açtıkları pankartta ' ' Beşiktaş taraftarı Kadıköy ' e gelsin ' ' mesajı verdiler .

Yaptıkları tezahüratlarda deplasman yasağını protesto eden , ligin ilk yarısında Fiyapı İnönü Stadı ' ndaki mücadeleyi stattan izleyen Fenerbahçeli taraftarlar , siyah-beyazlı taraftarların da Kadıköy ' e gelmesi için tribünden mesaj verdiler .

Taraftarlar , sosyal medyada da bu yönde kampanya başlatmışlardı .

-Notlar--Soğuk havaya rağmen Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ' nın tribünlerinin büyük bölümü doldu .

-Karşılaşmanın başlamasından önce kar yağışı etkisini artırırken , rüzgar nedeniyle , üstü kapalı olmasına rağmen tribünlerdeki taraftarlar kar yağışından etkilendi .

( SEL-MFD-FAN )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile