Fenerbahçe Antalya'ya Geldi

lacivertli ekibi, havalimanında kalabalıkbir taraftar grubu çiçeklerle karşıladı-Taraftarların fotoğraf çektirmek istediğibazı futbolcular ise ezilme tehlikesi geçirdi(fotoğraflı-görüntülü)ANTALYA - 20.

12.2011 - Spor Toto Süper Lig`in 17`nci haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya`ya geldi.

Özel uçakla Antalya`ya gelen Fenerbahçe kafilesini, havalimanında çok sayıda sarı-lacivertli taraftar karşıladı. Taraftarlar burada futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyince, futbolcular ve uçaktan inen diğer yolcuları ezilme tehlikesi geçirdi.

Çiçeklerle karşılanan futbolcuların bir bölümü takım otobüsüyle konaklayacağı otele geçerken, futbolculardan Alex, Yobo ve Volkan ile teknik direktör Aykut Kocaman ise Fenerium mağazasının açılışı için bir alışveriş merkezine gitti.

Fenerbahçe kafilesinde, Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Dia, Stoch, Özer Hurmacı, Bienvenu, Alex ve Semih Şentürk yer aldı.

Fenerbahçe, yarın Medical Park Antalyaspor ile Mardan Antalyaspor Stadı`nda, saat 18.00`de karşı karşıya gelecek.

(SFA-GÜÇ-TNC-ADA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile