Fenerbahçe'den Depremzedeler Için Kan Bagisi Kampanyasi

Fenerbahçe'den Depremzedeler Için Kan Bagisi Kampanyasi

Fenerbahçe’nin, Ülker Stadyumu’nda depremzedeler için baslattigi kampanya için kan bagisi çagrisina birçok vatandas ve taraftar destek vermeye devam ediyor.

Fenerbahçe, depremzedeler için kan bagisi kampanyasi baslatti. Kampanyaya birçok vatandas ve taraftar destek vermeye devam ediyor. Kizilay’la ortak bugün baslatilan kan bagisi kampanyasi 17 Subat tarihlerinde 09.00-21.00, 18 subatta ise 10.00-22.00 saatlerinde devam edecek.

Yöngel: “Kan vermek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz”

Kizilay Kan Merkezi Müdürü Dr. Basar Yöngel, depremde hayatini kaybedenlere bassagligi dileyerek, "Üzücü günler yasiyoruz. Malum deprem birçok vatandasimizi aramizdan aldi. Türk Kizilay’i olarak bizler Türkiye’nin kan ihtiyacini karsiliyoruz. Depremin ilk günlerinde bölgeye stok kan ürünlerimizden gönderdik. Kan bagisi süre gelen bir ihtiyaç. Hastanede yatan hasta sayisi artti, depremden bir sürü yarali insan kurtarildi. Kan ihtiyaci devam ediyor. Bunun için biz sivil toplum örgütleriyle, spor kulüpleriyle büyük organizasyonlarla kan bagisi ekibi düzenliyoruz. Sahadayiz, bugün de Fenerbahçe’nin konugu olarak stadyuma geldik. Taraftarlari, sporculari ve kulüp çalisanlarini organizasyona davet etti ve biz kan bagisi toplamaya basladik. 3 gün buradayiz, persembe, cuma ve cumartesi günü. Biz bu organizasyon vesilesi ile kan vermek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz” seklinde konustu.

Kan bagisi sonrasinda diger vatandaslarin da destek vermesi gerektigini söyleyen Ilhan Efe, “Halk olarak bu depremden dolayi çok üzgünüz. Destek olarak yardim merkezlerinde çalisiyoruz, hazirlanan malzemeleri araçlara yüklemeye yardimci oluyoruz. Baslatilan kampanya dahilinde kan bagimizi yapiyoruz ve herkese sesleniyorum kan bagimizi yapalim, desteklerimizi esirgemeyelim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile