Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam

Spor Toto Süper Ligi'de sezonun en çekişmeli maçı yarın Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. Kadıköy'de oynanacak zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi'nde sezonun beklide en önemli maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Galatasaray karşısına 'Galibiyet' parolası ile çıkıyor. Fenerbahçe, Galatasaray karşısında Kadıköy'de 10 yıldır sürdürdüğü galibiyet serisini sürdürmek istiyor.Spor Toto Süper Ligi’nin geride kalan 8 haftasında 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe, sezonun en önemli karşılaşmasında yarın Galatasaray’ı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda konuk edecek. Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması bugün saat 19.00’da başlayacak.

Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam saat 19:00'da Lig Tv'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sitemizde bulabilirsiniz.Fenerbahçe Galatasaray maçına ait özet,goller ve analizler maç esnasında ve maç bitiminde anında sitemizde yer alacaktır.Fenerbahçe Galatasaray maçı için her iki takımda iddialı.Fenerbahçe Galatasaray maçında hedef 3 puan.Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe'de önemli bir eksik yokken Galatasaray'da ise büyük eksikliklerin olması dikkatlerden kaçmıyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için şimdiden iddialara girildi ve merakla Fenerbahçe Galatasaray maçının sonucu bekleniyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için yeni teknik direktör Aykut Kocaman'dan önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Galatasaray maçı için Alex forma giyecek mi giymeyecek mi henüz belli değil.Fenerbahçe Galatasaray maçı için Fenerbahçe son çalışmasını Can Bartu tesislerinde gerçekleştirdi.Fenerbahçe Galatasaray maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Galatasaray maçı 19:00'da başlayacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı için herkes nefesleri tuttu...

Sezon başında teknik direktör Daum ile yollarını ayırıp, teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman’ı oturtan, Mamudu Niang, İssiar Dia, Miroslav Stoch gibi yıldızları takıma kazandıran Fenerbahçe Yönetimi, zorlu derbi öncesi antrenmanlara katılıp futbolcuların moralini yüksek tutuyor.

Fenerbahçe'de yeni transferlerden Mamadou Niang, Issiar Dia, Joseph Yobo, Serkan Kırıntılı ile genç oyuncular Fehmi Mert Günok, Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Recep Berk Elitez, sarı-lacivertli formayla daha önce Galatasaray'a karşı maç oynamadı. Bu oyunculardan Okan Alkan ve Recep Berk Elitez, 19 Yaş Altı Genç Milli Takımı kampında oldukları için hayallerini yarınki maçta da gerçekleştiremeyecek.

Niang, Dia, Stoch ve Kaptan Alex ile güçlü bir hücum hattına sahip olan Fenerbahçe, yarınki karşılaşmada Galatasaray’a zorlu bir 90 dakika yaşatmayı hedefliyor. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi’nin, Fenerbahçe’nin etkili hücum hattına nasıl bir önlem alacağı merakla bekleniyor.

Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe-Galatasaray maçı için ilk kez bu kadar umutsuz bir şekilde dev derbiyi beklemeye başladı. Fenerbahçe taraftarları ise 10 yıllık galibiyet geleneğinin bu sene de devam edeceğinden ve ezeli rakiplerini 1 kez daha hezimete uğratacaklarından eminler.

Yarınki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçeli taraftarlar heyecanla maç saatini beklemeye başladılar.

Fenerbahçe, Derbi Maçın Hazırlıklarını Tamamladı

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 1 top kapma çalışmasıyla devam etti. Kondisyon çalışmasının ardından idman çift kale maçla tamamlandı. Tedavisini ülkesinde sürdüren Daniel Güiza, sol ayağından Almanya'da ameliyat olan Özer Hurmacı, U19 Milli Takımı'nda yer alan oyuncular Gökay Iravul, Okan Alkan ve Berk Elitez ile tedavisi süren Selçuk Şahin antrenmana katılmadı.

Bu antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşamFENERBAHÇE - GALATASARAY CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşamFENERBAHÇE MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşamGALATASARAY MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşamFENERBAHÇE 3 - GALATASARAY 2  YIL: 1989 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşamFENERBAHÇE 5 - GALATASARAY 2 YIL : 1991-1992 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşamFENERBAHÇE - GALATASARAY NOSTALJİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşamYAZARLARIN DERBİ GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Lig TV'den Fenerbahçe - Galatasaray maçını izlemek için tıklayınız
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile