Fenerbahçe Galatasaray maçı TRT HD canlı yayın izle

Fenerbahçe Galatasaray maçı TRT HD canlı yayın izle

Fenerbahçe Galatasaray Spor Toto Gurbet Kupası maçı bu akşam TRT HD canlı izle.Fenerbahçe Galatasaray Spor Toto Gurbet Kupası maçı bu akşam TRT HD canlı izle. Galatasaray Fenerbahçe maçı iki takım içinde çok öenmli bir hazırlık sınavı olacak ve Fenerbahçe Galatasaray maçı TRT HD kanalından canlı yayınlanacak

Fenerbahçe Galatasaray Spor Toto Gurbet Kupası maçı bu akşam TRT HD canlı izle.Türkiye'nin iki dev takımı Fenerbahçe Galatasaray kozlarını yeni sezon öncesi Almanya'da paylaşıyor. Fenerbahçe Galatasaray Spor Toto Gurbet Kupası maçı bugün TRT HD kanalından naklen yayınlanacak. TRT HD kanalını nasıl izleneceğini öğrenmek için tıklayınız. TRT HD Fenerbahçe Galatasaray Dostluk kupası maçı nasıl izlenir?

Dünyanın sayılı derbilerinden birisi olarak kabul edilen Fenerbahçe-Galatasaray derbisi yine milyonlarca futbolseveri ekran başına kitleyecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Spor Toto Dostluk Kupası adı altında karşı karşıya geleceği müsabaka Almanya'nın Mönchengladbach kentindeki Borussia Park Stadı'da oynanacak ve Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak.

Maça Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarının yanı sıra bir çok alman futbolseverin de ilgi göstermesi bekleniyor.

2. etap kamp çalışmalarını yurtdışında yaptıkları çalışmalarla devam ettiren her iki takım için de ciddi bir sınav olması beklenen dev maçta her iki takımın yeni transferlerinin de forma giymesi bekleniyor.

TRT HD İZLEMEK İÇİN ;

TÜRKSAT 3A (42ºE) 11.043 MHz Polarizasyon: Dikey (V) S/R:6400 FEC : 3/4 Sistem:DVB-S2 Modülasyon:8PSK Pilot:on

TAKIMLARIN MUHTEMEL KADROLARI

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Bilica
İlhan
Santos
Bekir
Baroni
Selçuk
Stoch
Kazım
Alex
Gökhan Ünal

GALATASARAY
Ufuk
Ali Turan
Servet Çetin
Sabri
Hakan Balta
Mustafa Sarp
Lorik Cana
Serdar Özkan
Aydın Yılmaz
Arda Turan
Mehmet Batdal

STAT: Borussia Park
SAAT: 21:00
HAKEM: Thorsten Kinhöfer

ALMANYA'DA 4. KEZ

Fenerbahçe ile Galatasaray Almanya sınırları içinde 4. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Galatasaray, 101 yıllık tarihlerindeki geride kalan 364 maç içinden 3'ünü Almanya'da oynadı.
3 Ağustos 1980 tarihinde Offenbach'da oynanan Vatan Kupası maçını Fenerbahçe 3-2 kazandı.
4 Ağustos 1990 tarihinde Köln'deki özel maçta ise bu kez gülen taraf 2-0'lık sonuçla Galatasaray oldu.
İki takım, Almanya'da son maçlarını 17 Temmuz 1996 tarihinde Frankfurt'ta oynadı ve özel maç 0-0'lık skor ile sonuçlandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile