Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.<

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmana sol arka adalesinde zorlanma olan Andre Santos, sakatlığı bulunan Gökhan Ünal, bu akşam dünya evine girecek olan Volkan Demirel, tedavisi süren Uğur Boral, eşi hastanede yatan Alex, katılmadı.

Bu arada sakatlıkları bulunan Selçuk, Emer ve kaleci Mert, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde bir süre sahada düz koşu yaptıktan sonra çalışmalarını salonda sürdürdü. Transferin son gününde takıma kazandırılan Yobo ise salondaki çalışmanın ardından, Dolu Arslan eşliğinde sahada takımdan ayrı program uyguladı.

ANTRENMANDA STOCH VE SEMİH ŞOV

Sarı-lacivertliler kondüsyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Çift kale maçta kaleci Ertuğrul, Stoch, Kazım, Niang, Gökhan Gönül, İlhan, Lugano ve Özer'den oluşan mavi takım, kaleci Serkan, Bilica, Bekir, Caner, Dia, Mehmet Topuz, Cristian ve Semih'ten oluşan yeşil takımı 25'e 10 mağlup etti.

Karşılaşmada mavi takımdan Stoch, attığı birbirinden güzel 8 golle yıldızlaşırken, Kazım ve Özer 5, Gökhan Gönül 4, Niang ise 3 gol kaydetti.

Rakip takımda ise Semih attığı 5 golle takımının en skorer oyuncusu oldu.

GENÇ OYUNCULAR TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Öte yandan Fenerbahçe'nin A2 takımıyla Güngören Belediyespor arasında oynanan ve sarı – lacivertlilerin 3 – 1 kazandığı maçta forma giyen genç futbolcular Recep, Hasan, Gökay ve Okan, takımdan ayrı çalıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile