Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım: Günlük değil geleceğe dönük bir vizyon

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısında yer alan "Günlük de

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısında yer alan "Günlük değil geleceğe dönük bir vizyon" başlıklı yazısında, Galatasaray'ı 1 - 0 yendikleri Spor Toto Dostluk Kupası'nı kazanmalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Futbolda yeni bir sezona başlamanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden başkan Yıldırım, Her sezon olduğu gibi Fenerbahçemiz bu sezon da şampiyonluk için yarışacak. Taraftarımızın da vereceği büyük destekle sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımıza inanıyoruz. Hazırlık döneminin son maçında ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray'ı 1-0 yenerek Spor Toto Dostluk Kupası'nı kazanmamız bizleri son derece mutlu etti. Hazırlık maçları kapsamında bile olsa sezona bir derbi galibiyeti ile başlamanın iyi bir moral ve motivasyon olduğu kanaatindeyim." diye konuştu.

Transfer çalışmalarından da bahseden Aziz Yıldırım, "Aykut Kocaman'ın geçen sezon Sportif Direktör olarak takip ettiği ve alınmasının bize yarar sağlayacağını rapor ettiği futbolcuları kulübümüze katmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Fransız Nancy kulübünden Senegal asıllı Fransız futbolcu Issiar Dia'yı kadromuza kattık. Son derece süratli bir sağ kanat oyuncusu olan Dia'nın da takımımıza büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Transfer sezonu kapanmadan ihtiyacımız olan bölgelere yeni takviyeler yapacağız. Bu bağlamda bir ya da iki yabancı oyuncu transferimiz daha olacak." ifadelerini kullandı.

"İLK HEDEFİMİZ YOUNG BOYS'U SAF DIŞI BIRAKARAK ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KALMAK"

Amaçlarının Turkcell Süper Lig'in yanında Avrupa'da ve Türkiye Kupası'nda da mücadele edecek güçlü ve kadro derinliği olan bir takım yaratmak olduğunu söyleyen Yıldırım, "Şimdi, ilk hedefimiz deplasmanda 2-2 berabere kaldığımız İsviçre'nin Young Boys ekibini ve ardından play-off'ta karşımıza çıkacak rakibimizi de saf dışı bırakarak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Şampiyonlar Ligi maddi anlamda ve prestij bakımından son derece önemli bir sahne. Fenerbahçe Spor Kulübü hedefleri gereği her yıl bu ligde mücadele eden bir takım olmalıdır. Tüm çabamız Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz yıllarda yakaladığımız başarıyı daha yukarılara taşımaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi olarak buradan hareketle her alanda, günlük değil geleceğe dönük bir vizyon ile çalışmalarımızı yürütüyoruz." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile