Fenerbahçe'ye sürpriz kaleci!

Ankaragücü'yle olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden kaleci Serkan Kırıntılı'nın, Fenerbahçe'yle ...


Ankaragücü'yle olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden kaleci Serkan Kırıntılı'nın, Fenerbahçe'yle anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Menajeriyle birlikte İstanbul'da bulunan başarılı file bekçisinin, Sarı-lacivertli kulüple görüştüğü ve tarafların büyük oranda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Volkan Demirel'e alternatif olarak kaleci arayışında olan Fenerbahçe, daha önce de Gençlerbirliği'nden eski file bekçisi Serdar Kulbilge'yi transfer etmek istemiş, ancak Başkent kulübü bu transfere onay vermemişti.

Fenerbahçe'ye seve seve gideriz

Fenerbahçe'nin kaleye alternatif arayışları çerçevesinde Ankaragücü'nde kadro dışı bırakılan Serkan Kırıntılı gündeme geldi.

Serkan'ın menajeri Haluk Canatar, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada genç file bekçisinin hem kadro dışı kalma nedenine hem de Fenerbahçe'den teklif alıp almadıklarını konusuna açıklık getirerek, Ankaragücü'yle anlaşılması durumunda Fenerbahçe'ye seve seve imza atacaklarını söyledi.

"Serkan Kırıntılı için Fenerbahçe'de ya da diğer büyük kulüplerimizde oynamak büyük bir onurdur" diyen  Canatar, Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşirse, buna Serkan'la birlikte ben de çok mutlu olurum.  Ama bugün itibariyle böyle bir şeyden bahsetmek doğmamış çocuğa don biçmek olur" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Serkan'la ilgili ne düşündüğünü bilmediklerini ifade eden Haluk Canatar, "Ankaragücü'nden kurallara uymadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı; ama ortada yanlış bir davranış yok. Dolayısıyla özür dilemesini gerektirecek bir şey de yok. Ankaragücü yetkilileri, gerekli uyarılar yaparak onu kazanmaya yönelik davranabilirlerdi" dedi. 

Haluk Cantara, "Ankaragücü Yönetimi, "Bize gelip, biz Fenerbahçe'yle anlaştık" derse bizden yana hiçbir sorun çıkmaz, biz seve seve anlaşırız" diyerek sözlerini tamamladı.

ANKARAGÜCÜ 1 MİLYON 147 BİN TL'Yİ BULAMADI, SERKAN KIRINTILI SERBEST KALDI

Ercan ATA / ANKARA DHA

Ankaragücü Yönetimi, Serkan Kırıntılı'nın alacağı 1 milyon 147 bin TL'yi bulamadı ve genç file bekçisinin dün itibari ile serbest kaldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği Serkan Kırıntılı, Ankaragücü'nden 1 milyon 147 bin tl'lik alacağı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. Bu parayı bulamayarak zamanında ödemeyen Ankaragücü Yönetimi, bonservis bedeli 4 milyon TL olan Kırıntılı'dan 2 milyon 853 bin TL zarar etmiş oldu. Eski yöneticilerin ise, ''Ankaragücü'nden para kazanılarak gönderilmesi gereken oyuncuların bu şekilde takımdan gitmesini hazmedemiyoruz. Bunun hesabının kimin vereceğini merakla bekliyoruz'' dediği öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile