Ferdi Tayfur'un besteleri kızına ait

Ferdi Tayfur'un besteleri kızına ait

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, 13 yaşından beri beste yaptığını ifade ederek, "Beste olarak yaptığım 'Evde yoktum', 'Elim kolum bağlı' gibi şarkılarım var. Babama da verdiğim şarkılar var" dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının Moderatörü Lerzan Mutlu'nun Tuğçe Tayfur‘un babası Ferdi Tayfur ile seslendirdiği” huzurum kalmadı” şarkısını dinleyip beğenmesi üzerine Tuğçe Tayfur canlı yayına telefon ile bağlandı.

Canlı yayına bağlanarak şarkıyı tekrar seslendiren Tuğçe Tayfur Söylemezsem Olmaz yorumcularının beğenilerini ve tebriklerini aldı.

Söylemezsem Olmaz programı moderatörü Lerzan Mutlu “Sesin muhteşem sen de çok güzelsin “dedi.

Tuğçe Tayfur, Oya Aydoğan'ı çok özlediğini söylemesi üzerine Oya Aydoğan'da ona aynı karşılığı verdi.

“Uzaklarda arama ”filminin fragmanını izlerken Lerzan Mutlu sesini duydu ve çok etkilendi kim bu dokunaklı şarkı okuyan diye merak ettik .O kadar dokunaklı okumuşsun ki Türkan Şoray'da bunu görmüş senin okumanı istemiş çok güzel olmuş inşallah istediğin çıkışı burada yaparsın”dedi.

Lerzan Mutlu'nun kaç senedir müzikle ilgilendiği sorması üzerine Tuğçe Tayfur ”ben kendimi bildim bileli müzikle ilgileniyorum.6- 7 yaşından beri piyona çalıyorum.13 yaşından beri beste yapıyorum. Beste olarak yaptığım 'Evde yoktum', 'Elim kolum bağlı' gibi şarkılarım var. Babama da verdiğim şarkılar var ”dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile