Ferhat Göçer Sevilen Sarkilarini Hataylilar Için Seslendirdi

Ferhat Göçer Sevilen Sarkilarini Hataylilar Için Seslendirdi

EXPO 2021 Hatay organizasyonu sevilen ünlü sanatçilari agirlamaya devam ediyor. Antakya alani bu kez sanatçi Ferhat Göçer’i konuk etmenin heyecanini yasadi.

Binlerce kisinin katildigi konserde Ferhat Göçer sevilen sarkilarini seslendirdi.

Hatay Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Adnan Özkaya, “Böyle büyük bir organizasyonda ve böyle bir sahnede bulusmamiza vesile olan Belediye Baskanimiz Doç. Dr. Lütfü Savas’a tesekkür ediyorum” dedi.

Özkaya, sarkilarini ve sesini Hatay halkiyla paylasan Ferhat Göçer’e çiçek hediye etti.

Organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür eden Göçer, “Türkiye’nin en büyük açik hava tiyatrosunda sahne almaktan mutluluk duydum” dedi.

Özkaya’nin Baskan Savas’in sehir disinda oldugu için konseri izleyemedigini belirtmesi üzerine Göçer, “Kiymetli bir dostum olan baskanimiza selamlarimi söyleyin, Hatay muhtesem bir sehir, siz Türkiye’siniz” ifadelerini kullandi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konser, herkesin coskuyla söyledigi Izmir Marsi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile