Feshane Aksaray Tanıtım Günleri

AK Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, bu yıl 16-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul Feshane'de düzenlenecek olan ''Aksaray'ın Tanıtım Günleri'ne ilişkin, "Temennimiz Aksaray'ın en iyi şekilde tanıtımına destek vermek" dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) düzenlenen toplantıya, Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve iş adamları katıldı.

Alaboyun, toplantıda yaptığı konuşmada, Aksaray'ın, düzenlenecek tanıtım günlerinde en iyi şekilde temsil edilmesini istediklerini söyledi.

Bunun için gerekli çalışmaları yapacaklarını aktaran Alaboyun, "Bir önceki yılda Ankara'da yapılan tanıtım günlerinde bazı eksiklikler meydana gelmişti. Fakat bu sene bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temennimiz Aksaray'ın en iyi şekilde tanıtımına destek vermek'" dedi.

Belediye Başkanı Yazgı ise herkesin üzerine düşen görevi yapması halinde tanıtım günlerinde önemli ölçüde verim alınabileceğini belirterek, şunları kaydetti:
"Belediye olarak, şehrimizin tanıtımı ve gelişmesi hususunda her türlü organizasyona destek vermeye hazırız. Tanıtım günlerinde iki konu üzerinde durmamız gerektiğini düşünüyorum. Biri inanç turizmi, diğeri ekonomik değerler olmalı. Ayrıca şehrimizin tanıtımı için ekip ruhu içerisinde çalışmalarımızı sergilemeliyiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile