Festival Tadinda Saglikli Yasam

Festival Tadinda Saglikli Yasam

Bursa Büyüksehir Belediyesi, Türkiye’nin kurumsal anlamda en büyük Saglikli Yasam Festivali’ne imza atiyor. Saglikli kilo kontrolünden bitkilerle gelen sagliga ve saglikli zayiflama yollarina kadar saglikli yasama dair her sey, uzman isimlerin söylesileri, spor aktiviteleri, saglikli yiyecek tarifleri, tadimlar ve çekilislerle, festivalde yer alacak.

Bursa’nin daha saglikli bir kent olmasi hedefiyle bir taraftan alt ve üst yapi yatirimlarina devam eden Büyüksehir Belediyesi, diger taraftan düzenlendigi sosyal, sanat, kültürel ve sportif etkinliklerle de toplumsal farkindalik olusturuyor. Konu odakli festivallerle Bursalilari bulusturan Büyüksehir Belediyesi, simdi de Türkiye’nin kurumsal anlamda en büyük Saglikli Yasam Festivali’ne imza atiyor. Il Saglik Müdürlügü isbirligiyle gerçeklestirilen festivalde ONKODAY, Kanserle Savas Dernegi, Lösev gibi saglik dernekleri, HEPAD, Pati-Sev gibi hayvan dernekleri, kadin kooperatiflerinin yani sira Medicalpark, Rommer gibi özel saglik kurumlari ile Decathlon gibi spor markalarindan olusan 50’yi askin stant yer alacak.

Saglik korteji

Bursa’da ilk kez bu konseptte düzenlenen Saglikli Yasam Festivali, 23 Haziran Cuma günü saat 18.00’da Cumhuriyet Caddesi’ndeki kortej yürüyüsü ile baslayacak. Sporcular, festival katilimcilari ve saglik gönüllülerinden olusan saglik korteji ile Bursalilar, Saglikli Yasam Festivali’ne davet edilecek. Festival ise 24 Haziran Cumartesi günü 12.00 - 20.00 saatleri arasinda Hüdavendigar Kent Parki’nda yapilacak.

Gelir, sokak hayvanlarina

Saglikli kilo kontrolü, hastaliklarin önlenmesine ve stresin azaltilmasina yardimci olabilecek yasam tarzi degisiklikleri, bitkilerle gelen saglik, saglikli zayiflama yollari gibi saglikli yasama dair bilgiler tüm detaylariyla festivalde ele alinacak. Uzman Dr. Ender Saraç basta olmak üzere uzman isimlerle söylesiler, spor aktiviteleri, saglikli yiyecek tarifleri, tadimlar, çekilisler, yarismalar ve akustik konserlerle katilimcilar keyifli bir gün yasayacak. Her yastan ziyaretçiye açik olan girislerin ücretsiz olacagi festival ile ayni zamanda önemli bir sosyal sorumluluga da imza atilacak. Etkinlik alanindaki sponsorlu ürün satislarindan elde edilecek gelirin tamami sokak hayvanlarina mama ve ilaç destegi olarak kullanilacak.

Festival, Ikilem Grubu konseri ile son bulacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile