Festivalde Çubuk Standına Yoğun İlgi

Büyük Ankara Festivali'nde Çubuk standına belediye başkanlarından, yabancı ülke konuklarından, bürokratlardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

  Ankara Büyükşehir Belediyesi ' nce bu yıl 3 . ' sü düzenlenen Büyük Ankara Festivali devam ederken , Çubuk Belediyesi ' nin standı sıcaklığı ve renkliliğiyle dikkat çekiyor . Standa vatandaşların yanı sıra yabancı konuklar da yoğun ilgi gösteriyor . Gruplar halinde gelip stantta yöresel ürünlerden tadan konukların en çok ilgisini ise Çubuk turşusu , vişne aromalı Osmanlı şerbeti ve Çubuk Agat taşı çekiyor .
Konukları Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve belediye çalışanları karşılarken , yöresel ürünler ikram ediliyor . Kendileriyle yakından ilgilenildiğini ve çok memnun olduklarını anlatan konuklar , Başkan Özden tarafından Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline de davet edildi .
Belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalarında anlatıldığı standı , Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç , EGO Genel Müdürü Ömer Ulu ve daire amirleri ziyaret etti . Ziyarette konuklara Başkan Özden tarafından Çubuk baklavası ve Çubuk sarması ikram edilirken , Keçiören Belediye Başkanı Ak , çubuk baklavasını çok beğendiğini ifade etti .
Vatandaşların alternatif eğlencelerle hoşça vakit geçirdiği Çubuk Belediyesi Standın önüne kurulan küçük standa da Çubuk turşuları festival alanına gelen konuklara tanıtılırken , ilçenin önemli mesire alanları ile doğal güzelliklerinin tanıtıldığı broşürler ve kitapçıklarla dağıtılıyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile