Fethiye Belediye Başkanı'nın örnek hareketi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bir çocuk sahibi bedensel engelli çiftin oturulmayacak haldeki evini, belediye ve hayırsever vatandaşlardan alınan destekle onarıp aileye teslim etti.

Foça Mahallesi 1405 Sokak’ta, kendisi gibi bedensel engelli olan eşi ve bir çocuğu ile çok kötü koşullarda hayatlarını sürdüren ve geçim sıkıntısı çeken S.K’nın evi, Fethiye Belediyesi tarafından yenilendi. Belediye imkanları ve hayırsever vatandaşlardan alınan destekle yıkılıp yeniden yapılan 65 m²’lik ev yeni görünümüne kavuştu. Evi inceleyerek aileye teslim eden Başkan Saatcı, “Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu evde güzel günler geçirin, ağız tadıyla oturun. Allah, sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.

Tamamen yenilenen evi, Başkan Saatcı’ya gezdiren ve evin yenilenmesinde büyük çaba sarf eden FESKİ Müdürü Mete Karacadağ ise, “Evin yapımında kendi oturacağımız ev gibi düşünüp, en ince ayrıntısına kadar gereken özeni gösterdik” dedi.

Mutluluğu yüzünden okunan bedensel engelli S.K. ise çok mutlu olduğunu belirterek “Emeği geçenlerden Allah razı olsun” diyerek, Başkan Saatcı’ya teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile