Fethiye'de 29 Ekim coşkusu

Cumhuriyet Bayramı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde de törenlerle kutlandı.

Etkinlikler, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli makamında kutlamalar

Cumhuriyet Bayramı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde de törenlerle kutlandı.

Etkinlikler, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli makamında kutlamaları kabulü ile başladı. Daha sonra Fethiye Şehir Stadyumu'nda devam eden kutlamalar, Fethiye Belediyesi bando takımı eşliğinde İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlayan Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Cuhuriyetin 87. yılının tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandığını söyleyen Karatekeli, cumhuriyetin emanetçisi olarak gördüğü gençlerin bu coşkuyu ilelebet sürdürmesini istedi. Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli, "Tarihe baktığımızda bu günlere hiç de kolay gelinmediğini, milletçe canla başla verilen kurtuluş mücadelesini, vatanın her karış toprağının şehit kanlarıyla sulanarak çok büyük bir bedel ödendiğini görmekteyiz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu. Kutlamalar okullar ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının araçlarıyla katıldığı geçit töreni ile son buldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile