Fethiye'de Genç Ressamlarin Hayalleri Kanatlandi

Fethiye'de Genç Ressamlarin Hayalleri Kanatlandi

Fethiye Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Hayallerim Kanatlaniyor” temali resim yarismasinda basarili olan genç yeteneklere ödülleri verildi.



Fethiye Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nün düzenledigi ve çocuklarin hayal dünyalarini tuvallere yansittiklari “Hayallerim Kanatlaniyor” temali resim yarismasi, renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kapsaminda gerçeklestirilen yarismada, ilkokul ve ortaokul ögrencileri arasindan seçilen basarili eserler, ödüllerini aldi. Ilkokul kategorisinde Gökçe Deniz Akincioglu birinci, Zehra Altinok ikinci, Elif Sancaktar ise üçüncü oldu. Ortaokul kategorisinde ise Simge Canavarci birinci, Ege Basaran ikinci, Neva Tunç üçüncü oldu.

Yarismanin ödül töreninde, Fethiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Faruk Kaya, genç yetenekleri tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Müdür Kaya, “Çocuklarimizin hayallerini ve yeteneklerini bu sekilde sergilemeleri, onlarin üretkenliklerini ve sanatsal gelisimlerini desteklemek adina büyük önem tasiyor” diyerek tüm katilimcilara basarilarinin devamini diledi.

Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, gelecegin sanatçilarini tesvik etmek ve onlara ilham vermek için bu tür etkinliklere devam edecegini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile