Fethiye'de Günübirlikçilere Seminer

Muğla Özel Çevre Koruma Müdürlüğü ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında günübirlik hizmet noktalarında çalışan personelin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla düzenlenen "Sosyal Hayatta İletişim" konulu eğitim semineri sona erdi

Muğla Özel Çevre Koruma Müdürlüğü ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında günübirlik hizmet noktalarında çalışan personelin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla düzenlenen "Sosyal Hayatta İletişim" konulu eğitim semineri sona erdi.
28 Temmuz tarihinde Fethiye'de başlayan "Sosyal Hayatta İletişim" eğitim seminerine 16 günübirlik hizmet noktasında görev yapan 18 personel katıldı. Seminer boyunca Prof. Dr. Metin Kozak "Kalite-İletişim", Yard. Doç. Dr. Mahmut Demir "İş Hayatında İletişim" ve Öğretim Görevlisi Yeşim Coşar "Soysal Hayatta İletişim" hakkında kursa katılanlara bilgi aktardılar. Konuyla ilgili açıklama yapan Muğla Özel Çevre Koruma Müdür Yardımcısı Bekir Erdoğan, "Muğla sınırları içerisinde kalan Özel Çevre Koruma bölgelerinin sahip oldukları doğal, tarihi, kültürel ve peyzaj değerleri nedeniyle yerli ve yabancı turistler tarafından günübirlik olarak kullanılmaktadır. Bu alanlarda ÖÇKK Başkanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü, Muğla İl Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birlikleri, belediyeler ve muhtarlıklar arasında yapılan işbirliği protokolleri ile bu alanların doğal ve kültürel değerlerinin korunması ve ziyaretçilerin çevreye zararlı olabilecek ihtiyaçların karşılanması amacıyla Günübirlik Hizmet Noktaları oluşturulmuştur" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile