Fethiye'de hırsızlara suç üstü operasyon

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkalı küçük yaştaki zanlılar, yine hırsızlık yaptıkları bir evde suç üstü yakalandı. Biri

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkalı küçük yaştaki zanlılar, yine hırsızlık yaptıkları bir evde suç üstü yakalandı. Biri 16, diğeri 18 yaşında olan hırsızlık zanlılarının, özellikle tek başına yaşayan kadınların evlerine girerek hem soygun gerçekleştirdikleri, hem de kadınlara tacizde bulundukları ifade edildi.

Hırsızlık için girdikleri son evde iş üstü yakalanan zanlılardan 16 yaşındaki A.P.'nin 61 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu öğrenildi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Fethiye'ye korku salan eli bıçaklı sapık hırsızları yakaladı. Aralarında cinsel istismar da olan 11 ayrı suçtan aranan iki kişi son işlerinde yakayı ele verdi. Özellikle yalnız kadınların yaşadıkları eve giren ve ev sahiplerine yönelik cinsel tacizde bulunan Ersin Ü.(18) ve A.P.(16), yabancı bir kadının evini soyarken suçüstü yakalandı.

İddialara göre Patlangıç Mahallesi'nde ikamet eden E.C. isimli yabancı uyruklu bayanın evine dün gece saat 20.00 sularında giren zanlılar, ev sahibini bıçakla etkisiz hale getirdi. Çaldıkları eşyalarla birlikte evden çıkmaya hazırlanan zanlılar, polisin takibatı sonrasında kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlılardan Ersin Ü.'nün 14, 16 yaşındaki A.P.'nin ise 61 ayrı suçtan sabıkasının olduğu bildirildi. Evden aldıkları iki laptop ile birlikte emniyete getirilen zanlılar buradaki sorgularının ardından cinsel istismar ve yağma suçlaması ile Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, zanlılar hırsızlık için girdikleri evlerde bıçak yardımı ile ev sahiplerini etkisiz hale getiriyorlar. Özellikle yalnız yaşayan bayanları hedef alan zanlılar hırsızlık işlerini yaptıktan sonra ev sahiplerine yönelik cinsel tacizde bulunuyorlardı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile