Seminer öncesinde etkinliğe katılanlara İngilizce deprem bilgilendirme kitapçığı dağıtıldı. Deprem konulu sunumu AKUT Fethiye Ekip Lideri Sadi Çidem gerçekleştirdi. Sunumların çevirisini ise Fethiye Lions Kulübü geçmiş dönem Başkanı Zeynep Kocasinan yaptı. Türkiye’de ve Fethiye’deki depremler hakkında bilgilerin aktarıldığı seminere yoğun katılım oldu
Sunumların ardından FBKM Sergi Salonu’nda hazırlanan “1957 Fethiye Depremi” fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Fethiye’de 54 yıl önce olan depremi anlatan fotoğraflar ilgiyle izlendi.
Fethiye’de Yaşayan İngilizlere Deprem Semineri Verildi
Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı FETAV ile AKUT Fethiye Birimi ve İngilizce yayın yapan Land Of Lights Gazetesi işbirliğinde ilçede yerleşik yaşayan İngilizlere yönelik deprem semineri düzenlendi.



















