Fethiye'de Zabıta Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Fethiye'de Zabıta Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatının 186. yılı etkinlikleri çerçevesinde Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık’ı ziyaret etti.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halime Ok ve beraberinde zabıta memurları ile ilk ziyareti Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a oldu.

Kaymakam Çalık, “Ciddi görevlerden bir tanesi, Zabıtalık. Sizinde bu görevi layık ile yaptığına inanıyorum. Vatandaşların çarşıda ve pazarda güvenliği zabıta perSonelimize ait. Bunu da gereğini yaptıklarına inanıyorum. Çalışmalarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Zabıta Müdürü Ok “Hem zabıta haftası nedeniyle hem de hoş geldiniz ziyareti yapmak istedik. Aynı zamanda kendimizi tanıtmak, çalışmalarımızı anlatmak için ziyaret ediyoruz. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Zabıta ekiplerinin bir diğer ziyareti Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık oldu. Halime Ok yaptığı “Emniyet Teşkilatımızla her zaman koordineli bir çalışma içerisindeydik. Bu çalışmalarımız bundan Sonra da devam edecektir. Bugün Zabıta haftasının Son günü. Son günümüzde de her yıl ziyaret ettiğimiz kurumlara geleneğimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, “Kolluk kuvvetleri bir bütün ve birbirlerinden ayrılması mümkün değillerdir. Seçilmiş olmalarından dolayı belki çok rahat görevlerini yapamıyorlardır. Bizde atananlar olarak hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

ESNAFLARA KARANFİL DAĞITTILAR
Zabıta Müdürü Halime Ok yönetimindeki Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, kutlamalar çerçevesinde hafta boyunca ziyaretler gerçekleştirirken Son etkinliğini Salı pazarı ve yerleşik esnaflara karanfil dağıtarak yaptı. Ziyaretlerin ardından Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezini dolaşarak çiçek dağıttı.

Köprübaşı ve Sahil Yolu’nda araçlara ve yoldan geçen yayalara karanfil dağıtan zabıta ekipleri daha Sonra Salı Pazarı esnaflarına karanfil takdim ettiler.

Zabıta Müdürü Halime Ok, esnaflara hayırlı işler dileyerek, bilgi broşürleri dağıttı.

Salı pazarında yapılan karanfil dağıtımında turistlerin ilginç bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halime Ok, “Her yıl olduğu gibi zabıta haftasında Salı pazarındayız. Salı pazarı esnafımızı ziyaret ediyoruz. Sürekli kendileri ile irtibat halindeyiz. Sürekli kontrol ediyoruz. Sürekli kendilerinin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Zabıta haftası dolayısıyla kendilerine çiçek ve broşür veriyoruz. Tüm esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyoruz” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile