Fethiye Melsa Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı Devam Ediyor

Fethiye Melsa Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı Devam Ediyor

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Değirmenbaşı’nda yapımı devam eden Fethiye MELSA Sağlık Meslek Lisesi inşaatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Şube Müdürü Akif Usta ve hayırsever işadamı Yusuf İzzet Gökçe ile birlikte inşaatında büyük aşama kaydedilen Fethiye MELSA Sağlık Meslek Lisesi hakkında çalışanlardan bilgi alan Kaymakam Karatekeli; incelemelerde de bulundu. 11 Ekim 2012 tarihinde bitirilmesi planlanan okul inşaatında çalışmaların özverili bir şekilde yürütüldüğü ifade edildi. Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, “Sağlık Meslek Lisesi MELSA tarafından ilçemize kazandırılacak. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında okulumuzun açılışını yapmış olacağız. İnşaat zamanında tamamlanacak. Şu anda yüzde 60’ı tamamlanmış durumda. Ödenek sıkıntımız yok. Müteahhit firma özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Valiliğimize bağlı olan MELSA şirketi Fethiye’den kazandığı parayı ilçemiz için kullanıyor” dedi

Fethiye’ye daha önce 24 derslikli ilköğretim okulu yaptıran hayırsever işadamı Yusuf İzzet Gökçe de, eşi adına yaptırılacak olan Kız Meslek Lisesi’nin sağlık meslek lisesi benzeri bir okul olacağını kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile