Fethiyeli Muhtarlara Orman Yönetimi Konferansı

Fethiyeli Muhtarlara Orman Yönetimi Konferansı

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’nde düzenlenen Orman Yönetim Konseyi toplantısına katılan muhtarlara orman yönetimi hakkında bilgiler verildi.

Orman Yönetim Konseyi toplantısı Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü salonunda yapıldı. Muhtarların yanı sıra bazı kooperatif başkanları ile belediye görevlilerinin katıldığı toplantıda FSC Sertifikası süreci hakkında bilgiler aktarıldı. Muğla ormanlarının FSC sertifikası alması için başlatılan en fazla ormanlık alanın bulunduğu Fethiye ormanlarının da aynı sertifikayı taşıyabilmesi için yapılan çalışmalara ve toplantılara bir yenisi daha eklendi. Orman yönetiminin sertifikalandırılmasının yanı sıra orman ürünlerinin ve korunan orman alanlarının da sertifikalandırılması için başlatılan sürecin devam ettiği bu süreç içerisinde hemen herkese görevler düştüğü de kaydedildi.

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, Ortaköy Şube Müdürü Mehmet Yılmaz, Fethiye Orman İşletme Şefi Suat Kalyon ve Eşen Orman İşletme Şefi Mevlüt Nice’nin konuşmacı olarak katıldığı toplantıda orman ürünlerinin sertifikasyonu ile bölgenin kazanımları hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantıda muhtarların ve diğer katılımcıların soruları da cevaplandırılırken, toplantıyı Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu da izledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile