Fetö nakavt olunca şizofrene bağladı

Fetö nakavt olunca şizofrene bağladı

Türkiye’ye yönelik ihanetleri mahkeme kararlarıyla tescillenen FETÖ elebaşı Gülen, örgüt üyelerine yolladığı son mesajda, ‘Yezitler azap çeker ama siz affettik demeye hazır olun’ dedi.

17-25 Aralık darbe girişimlerinin ardından maskesi düşen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), açılan soruşturma ve davalarla ağır darbeler aldı. 1 numaralı sanık Fethullah Gülen için yakalama kararının ardından, kırmızı bülten için hazırlıkların tamamlanması ve örgütün üst düzey beyin takımının bir kısmının içerde, diğerlerinin firarı olarak yurt dışında bulunması örgütün gücünü büyük ölçüde zayıflattı. Finans kaynakları da bir bir kesilen Paralel Yapı’nın, terör propagandası yapan televizyonlarının Türksat ve Dijitürk’ten atılması örgütü iyice zayıflattı.

HOŞGÖRÜ TELKİNİ

Kan kaybeden FETÖ üyeleri ve sempatizanların dağılmasını engellemek isteyen elebaşı Gülen, bozuk ruh haliyle çelişkili açıklamalar yaptı. Paralel operasyonlara daha önce büyük bir öfkeyle tepki veren, ve ağır beddua seansları yapan Gülen, şimdi ise FETÖ üyelerine kendilerine karşı olanlara da hoşgörülü olmaları telkininde bulundu. Hoşgörü maskesinin ardına sığınırken, beddualarla gündeme gelen Gülen, bütün Yezitlerin vicdanlarında çok büyük azaplar çektiğine işaret ederek örgüt üyelerine

“Allah’ım affettik, onları da cennetinle sevindir, demeye kendinizi hazırlayın” tavsiyesinde bulundu. Bir yandan affetmekten bahseden, diğer yandan kendisine karşı operasyon yapanları Yezit ilan eden Gülen’in ruh halinin bozulduğu değerlendiriliyor.

BEDDUALARINI UNUTTU

Yayınlanan son sohbetinde “bizde intikam duygusu yok” diyen FETÖ elebaşı art arda yaptığı nefret dolu beddua seanslarını çabuk unuttu. Üyelerine hoşgörü tavsiyesinde bulunan Gülen’in maskesi aslında önceki sohbetlerinde düşmüştü. Paralel’e yönelik operasyonlara ateş püsküren Gülen, “Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin, toprağa devrilsinler” diyerek kin ve nefretini dile getirmişti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile