Fh 240 Savaş Gemisi Fatsa Açıklarına Demir Attı

Denizcilik ve Kabatoj Bayramı nedeniyle Gölcük'ten gelen FH 240 savaş gemisi, Fatsa açıklarına demir attı

  Denizcilik ve Kabatoj Bayramı nedeniyle Gölcük ' ten gelen FH 240 savaş gemisi , Fatsa açıklarına demir attı . Etkinlikleri çerçevesinde Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer , deniz şehitleri anısına motor iskelesinden denize çelenk bıraktı .
Denizcilik ve Kabatoj Bayramı kutlama programı Fatsa Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenk koyulması töreni ile başladı . Törene Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Fatsa açıklarına demir atan FH 240 Savaş Gemisi Komutanı Yarbay Murat Erdem de katıldı . Günümüzde dünya ülkelerinde taşımacılığın yüzde 90 ' ının deniz yoluyla yapıldığını beliren Fatsa Liman Başkanı Ahmet Bozdemir , " Deniz yolu taşımacılığı karayoluna göre 6-7 kat , demiryoluna göre 3-4 kat daha ekonomik olmasının yanı sıra çok daha
güvenli bir şekilde taşınmaktadır . 1 Temmuz Denizcilik ve Kabatoj Bayramı sadece denizcilerimizin değil , denizi seven ve içinde deniz ruhu olan tüm vatandaşlarımızın ortak heyecanıdır " dedi .
Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer , protokol mensupları ile birlikte , deniz şehitleri anısına Motor İskelesi ' nden denize çelenk bıraktı . Daha sonra , Fatsa açıklarında demirli FH 240 gemisine tur düzenlendi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile