Filipinli Gelin Dolar Yağmuruna Tutuldu

Filipinli Gelin Dolar Yağmuruna Tutuldu

Katar'da bir inşaat firmasında çalışırken tanışan Şanlıurfalı 27 yaşındaki İbrahim Demirbaş ile Filipinli 25 yaşındaki Etil Gonzales Destura'nın düğünleri Şanlıurfa'da yapıldı.

Katar'da bir inşaat firmasında mühendis olarak çalışan İbrahim Demirbaş aynı firmanın bir organizasyonunda tanıştığı Filipinli Elit'e aşık oldu bir süre arkadaşlıklarını ilerleten gençler sonunda evlenmeye karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya gelen çift burada düğün hazırlıklarına başladı. Etil, burada kelime-i şahadet getirerek müslümanlığı seçti. Vali Konağı Çay bahçesinde düzenlenen düğün töreninde Elit beyaz gelinlik içersinde şaşkın bakışlar arasında salona girdi damat ve gelin ilkdanslarının ardından halay çektiler

Filipinli gelinin annesi kız kardeşleri erkek kardeşi ve Fransa'dan çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde gelin, damat ve davetlilerin üzerlerine dolar atıldı. Atılan dolarları görevliler topladı. Damat İbrahim Demirbaş Filipinli kaynanasının elini öperek başına koydu. Damat İbrahim Demirbaş, "Katar'da bir inşaat firmasının organizasyonunda tanıştık aradan üç yıl geçti sonunda evlenmeye karar verdik. Düğünü Urfa'da yapmayı planladık eşimin ailesi de burada çok mutluyum heyecandan ne söyleyeceğimibilemiyorum. Eşimin ismi Elit olarak kalacak kendisi müslümanlığı seçti hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile